yes!

Efter dagar i soffan med feber och väldigt jobbig huvudvärk är jag äntligen frisk! :) Det känns gött att kunna göra saker igen! Men jag har iallafall haft tjorvas som sällskap här hemma, hon har också varit sjuk^^. Nu har hon dock åkt in till ljungby, lite tråkigt. Ganska mycket tråkigt. Men jaja, imorgon är det nyår! :D Då blir det liv i luckan! Berättar mer om detta vid ett annat tillfälle nu måste jag dra mig till tv;n - film väntar!

julen 2008!

jaha, god jul och nu är den över!
Då var den över... det känns knappt som om det varit jul tycker jag! Men det har ändå varit himla mysigt :)

dan före doppare dan såg ut så att vi firade jul hemma i ryssby med mamma inge systrarna & sanna! det var jättemysigt, vi åt julmat delade ut julklappar och kollade på mamma mia:) JAG FICK EN NY MOBIL, hehe sorry men jag är överlycklig.
själv julafton spenderade vi hos pappa i ljungby, det va också jättemys! Det va länge sen jag umgicks med familjen såhär... julen går för fort över! Juldagen spenderades som vanligt i annerstad hos mormor och morfar med alla mostrar, morbröder (en) och kusiner! Det är lika dant varge gång! Bokstavligen. Julmat - spel - fika - tomten kommer - äta julgröt - åka hem. Men iår tog dom faktist en julsnapps vid vuxenbordet! det va nåt nytt, haha^^ men jag kan inte säga att det är trist där! visst långtråkigt kanske men det är ju trevligt att träffa all akusiner som spridit ut sig lite här & var i vårt avlånga land!:) iår åkte jag dessutom därifrån innan gröten, som storkusinerna brukar göra! hehe guud vad jag känner mig stor nu. Det blev balders med linnea för min del & där hittade vi även fia! :) Det var riktigt skojj & jag ångrar inte att jag hängde på! Hoppas ni haft en bra jul ni med, puss & kram! :*

uppersittarkväll

hejsan hoppsan därute i mörkret, hoppas ni mår prima för det gör jag!:)

Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra jul & nyår! Julen blir som vanligt firad här hemma i ryssby hos mamma på förmiddagen och hos pappa i ljungby på eftermiddagen/kvällen. På juldagen drar vi som vanligt ut till annerstad för att fira jul med hela tjocka släkten, det är så mys! Men nu är det såhär att jag och linnea kanske ska dra oss in mot stan på juldagskvällen, hehe =) Lite omväxkling sådär.

...Sedan blir det massa mellandagsrea! WOHO då ska jag köpa nyårsklänning:) På tal om det så firas nyår i ryssby iår med mina kära vänner - det blir riktigt najs!

Idag har jag kollat på film hemma hos linnea, heartbreak hotel för hela slanten:) Den är så rolig! Det blev en del flum i köket med haha:) stackars leffe... Och imorgon kommer tjobba! eller nej det är idag för klockan är över tolv haha:) fyy vad jag längtar! jag kommer bli så glad när jag ser henne! wiiiiiiiiiiii! :D:D:D:D lyckan är enorm! Men jag ska sluta tjata nu & gå och lägga mig snart. Klockan är ju inte övermycket men ändå, det är en dag imorgon också! hehe, jag låter så gammalmodig ibland. Men iallafall! Godnatt på er! <3