Godmorgon!

tjenatjena!

klockan är sisådär halv ett och jag har precis masat mig upp ur sängen, är hemma själv och vi har lov så det finns inga argument för att inte sova länge! haha:) Så här ser planeringen för dagen ut än så länge:

* stiga upp, klä på mig & äta'
* gå en runda
* fixa iordning lite på rummet
* bada med linnea

Sedan har vi ju den där feteboken att läsa i svenskan med... utvandrarna! vem läser en sån? det är ju för fasen 1500-tals svenska i den & jag fattar inte ett skit. men aja, det får gå. Man ska ha läst till sid 86 om en vecka, jag har läst cirka 2 sidor... får väl ta itu med det med kanske! Nej nu ska jag gå ut en runda i detta ruggiga höstväder, pusshej!

Länge leve höstlovet!

Jag älskar mitt nya uttryck, länge leve livet :* Och det här lovet! Det är riktigt nice att fördriva dagarna med att inte göra mycket alls... Men något har jag gjort iallafall! Natten till idag spenderades i tuna hos Linnea, planen var att stanna uppe hela natten men icke - jag somnade i fotöljen vid cirka halv 12 haha!:) wellwell, idag har vi varit inne i ljungby & solat det var mycket skönt! sedan fettade vi oss lite med fika på roddy's! Ja det var väl min dag i det. Nu sitter jag här hemma och dunkar musik & käkar kycklingpaj. mums. Ha det bra hörrni!

Tanken är fortfarande fast, men den är gladare nu
den är liksom lite förälskad...

Höstlovets andra dag

Hej hej hallå!

Då var det tisdag, en riktig höst tisdag! Löven blåser runt ute och det ser ut att vara ganska ruggigt kallt... Menmen, hoppas det kommer en härlig vinter med massa snö iår så vi slipper denna tråkiga årstid!

Så här kommer min dag se ut;

* ta på mig massa varma kläder
* gå ut & räffsa löv i trädgården - pengar till mig!
* laga mat
* gå ner till ica & köpa godis
* filmmys!

En riktig hemma dag det här, ganska segt men det var jäkligt längesen jag fick sova länge i min egen säng!
nätterna har spenderats hos vänner de senaste helgerna... haha:) Hoppas att resten av höstlovet blir lite händelserikare för fortsaätter det så här en dag till avlider jag. Nej nu måste jag ta tag i mitt liv! puss på er :*