bra helg!

Hejsan Hoppsan :)

Idag är det söndag, vad jag ska göra idag vet jag inte men det hr söndagen blir väl ungefär som alla andra söndagar; sova, tv, data, plugga, gympa. Helgen som gått har iallafall varit toppen! I Fredags kom emilia hit så jag umgicks med henne och de andra en stund borta på Ekg. Det var rätt segt så jag stack hem rätt tidigt och emilia somnade. Lördagen sen pluggade jag faktist på spanska provet! (!!!!!!halleluullja gud skicka madde till himmelen hon är extremt duktig!!!) Sen gick jag till nathalie en sväng:) På kvällen blev det grill med mi familia & sedan stack jag bort till nathalie igen:) Där väntade även emilia & sofia:) Vi kollade på film, när nathalie somnat i soffan tyckte vi att det blev lite tråkigt så vi gick över till emilia ( hennes tillfälliga hem för helgen haha) och hade väldigtväldigt roooligt:) Tack för en goodie helg! pusss♥

halo

hej tjockisar! '

Ikväll ska jag på infomationskväll på ryssbygymnasiet fastän jag inte vill. Linnea sort of tvingade dit mig, haha.
Vi hade Nationella i matte idag, det gick väl ganska bra tror jag!
Jag hade världens bästa långhelg hos syster & becca i norge! orkade inte skriva om resten av dagarna men vi hade riktigt mys iallafall:)
Jag ska till Tegnér på Måndag nästa vecka!
Denna veckan har det varit och komme rbli en jäkla massa dans! skojjsigt:)

Såhär ser väl mitt liv ut just nu, haha.


i was thinking about making my hair brown again... ska fundera vidare på detta!
Det är ju fan så mycket skönare att inte behöva dras med den extrema utväxt jag får när det är lite ljusare, haha^^
och kolla vad mycket smalare jag var! banta!! träna!!

Norge dag 2

Idag har vi sett Stavanger! Vi har sprungit runt på stan hela dagen, föt det mesta shoppat men vi har kollat runt lite också:) Så nu har jag fått min födelsedagspresent! (som var att få shoppa här på deras bekostnad, hihi) Tackar & bugar!  Har hittat massa fint:) Om en stund ska vi käka grillat, thomas & tobias kommer hit också, Christinas pojkvän & hans kompis. Nu måste jag pudra näsan! haha:) Hörs!