OC SÄSONG TREEEEEEEEEEEEE!!!!:D:D:D

Inge kom just hem med OC säsong tre till mig!! "så du har nåt att göra när jag & mamma är i turkiet" Okej han kanske skämmer bort mig men det skiter jag faktist i just nu. LYCKAAAAA!!!!!!! Nu ska jag äta brocolipaj med mamma. Hejdå:D:D:D:D:D

countin' all the assholes in the roome, well im definitely not alone

Jo men hörrni det här kändes ju inte så bra.. meeen det är inte mitt problem just nu, tänk så Madde. Idag har jag varit i skolan från tio till tolv, det kändes inte ens nödvändigt. När jag kom hem blev det nudlar och lite depp framför tv:n och OC. Sen somnade jag. Nu är jag vaken och fortfarande lika trött. Jag ska gå och rota fram lite kläder tills imorgon och sen ska jag... vet inte. Spränga huvvet? Dra ut tankarna iallafall? Sov hos linnea tills idag, det förklarar väl varför jag är så sleten. Ha en bra dag.

en sleten söndag...

Att jobba idag var inte kul alls, men det funkade. När jag kom hem hade mamma lagat mat & fixat äppelpaj, åh jag älskar dig mammsen. När vi ätit oss några kilo större la vi oss i soffan och somnade båda två och där har vi leget till nu. Rolig dag va? Kanske inte men ganska mys. Ikväll ska jag nog sova hos linnea, om jag orkar. Annars får jag väl dit och kolla läget iallafall. Nu ska jag ta mig i kragen och översätta texten jag skrivit på svenska till spanska. Adios amigos, te quiero.