blond blonder blondest.

får väl kalla mig blonder nu, för ljust är det! Ganska mycket tunnare också och det gillar vi=) När hon ändå var igång så plattade hon mitt hår med och oj vad platt det blev! Det där lyckas jag aldrig med själv, kan ju kanske bero på att min plattång kommer från ullared, haha^^ Nu ska jag och pappa gå ner till AG:s och handla middag, ha det bra=)


syns inte så bra men ändå. Det var mycket plattare innan också.

OC hela kvällen.

Jag har avverkat ännu några avsnitt a min favoritserie ikväll, fast än så länge jobbar jag på säsong ett, för andra gången alltså. Kunde inte hoppa till 2:an när jag börjat kolla ettan en gång till, den funkar ju inte! ;D Iallafall, imorgon ska jag till frisören vid halv nio så det blir det att stiga upp tidigt. Livet är tufft. Senare på dagen ska jag träffa nina tror jag och sen blir det nog bara chill hemma med familj nummer 2 + nina & sean =) Eller så är jag med nina hela kvällen. Det där snurrade nog till det en aning, haha. Godnatt!

mc utflykt med pappa.

flickorna på skäret & kopparhatten var destinationerna för dagen, vi körde massa fina småvägar och samanlagt blev det cirka 40 mil. Härlig dag har det varit, har väntat på att få åka hela sommaren och nu äntligen blev det av=) Vet inte vad jag ska skriva mer men jag kan ju lägga upp lite bilder imorgon, från pappas dator. Hoppas ni också haft en bra dag, nu ska jag packa ihop lite grejor tills imon, chiao! :)