Dessa regniga dagar

Efter några dagar av härlig stekande sol fick vi en dag full med ösregn. Det är sådana här dagar alla drar sig tillbaka, stannar inne och glor på film. Det är precis vad jag tänker göra. Jag ska sätta mig vid tv:n och kolla på Wallander med becca, tjorven & några kompisar till dem. Pappa fyllde år igår så efter jobbet körde jag in dit och firade honom lite. Jag & tjorven bakade tårta & lite senare käkade vi kina mat=) Jag har jobbat idag också, det funkar som vanligt. packa upp, packa upp, packa upp. Men på fredag öppnar affären så då blir det kassa arbete istället! sköööööööööönt.

27/6 ~ another happy birthday

Idag är det nathalies födelsedag så jag får väl lov att säga grattis till min minst sagt galna vän. Henne bör man gå till om man är lite depp för hon får tamejfan alltid en att skratta! Hennes big day ska vi fira med att köra moppe in till mcdonkan utklädda till hippies, var på donken klockan 4 om ni vill se detta galna upptåg, och sedan kör vi hem till henne för lite barnkalas, hihi. Bilder och några rader kommer nog senare. Chiao!

uuuhhh, im a wild one!

Från och med nu kommer den här sommaren rocka. Det bestämde jag just nu. Fyfan vad roligt jag ska ha! Imorgon ska jag och fia jobba igen. Det gick rätt bra och det är väl ganska kul. Det blir nog roligare sen när man får stå bakom disken & sånt, att packa upp gamla kläder är ju inte super kul precis ;D Jag har badat idag med, försökte först utan framgång få lite sällskap men så vips var vi plötsligt hela ligan nere i det iskalla vattnet. Det var mycket varmare igår. Iallafall, nu ska jag försöka sova några timmar innan jag ska stiga upp igen. keep shining people!


bild från förra sommaren, tagen vid nån sjö i eringsboda-trakterna