lördag!

- vakna och vara sleten
- åka till linnea och snacka med henne, natta & bella 
- åka till mc stugan och hälsa på de arbetande en runda:)
- kolla på några OC avsnitt
- rida med nathalie, trilla i lerpölen och få pms på hästjäveln
- vara hemma hos linnea i tuna och kolla på film med henne, natta, petter, dala & jonas.

Typ så har min dag sett ut. Förvånad över att jag faktist fått så mycket gjort den här dagen ändå, helt otroligt! Nu är jag jääääätetrött och ska aldelles strax nana kudde. Godnatt:)

fredag & fest

Hello!

Fredagen var toppen! Efter skolan åkte jag och pappa till halmstad för att shoppa lite, han betalade, hihi. Det var hans födelsedags present till mig:) Hittade lite smått och gott, veery najs. Vi åt på resturang och så med, det var en mysig dag med pappsen:)

På kvällen när jag kom hem var det dags för party så det var på med nya kjolen och dra iväg till linnea:) Det var en del folk där men helt plötsligt skulle vi tydligen gå till ekgatan, alla hängde på och det var hålligång:) Kvällen slutatde väl bättre för vissa än för andra ;D Tack & hej!

födelsedag!

Jag har haft världens bästa födelsedag! tack allihopa♥

Dagen började med att mamma gjorde frukost till mig, snällt av henne! Jag fick en liten present också, ett fint litet halsband:) Sedan var det dags att gå till skolan, i bussen fick jag några grattis & en present av linnea ;D i skolan började sen uppvaktningen på allvar, haha! Jag kommer in och ser bilder på mig. över allt! Den där fula bilden när jag har läppstift i hela anisktet och hitler mustach! hahaha... Får ännu fler grattis eftersom ungefär alla på hela skolan nu förstått att jag fyller år idag! Tjorvas ringde mig också, pratade med henne & becca en stund, trevligt värre=) Efter vi käkat & nathalie, bella & linnea gjort ett misslyckat försök att sjunga för mig i matsalen var det dags för idrott! Det var roligt, sumobrotting stod på schemat! hahaha herregud... Och efter gympan blev jag duschad - med kläderna på! Blir jag förvånad? nää inte särskilt!

Efter skolan gick jag & mammsen en promenad & sen fick jag massage:) Snacka om skönt! Jag somnade på bänken och sen låg jag där tills min telefon väckte mig, haha! Time to bake some cake, ja jag & mamma fixade värsta finfina tårtan till mig, hihi! Nathalie, Sofia & Linnea kom & åt tårta med oss och vi hade askul! Skrattade & flummade hela tiden. Nathalie åt jättemycket tårta, haha! :D Mamma & inge lyckades iallafall få sig en bit och satte sig i köket istället. När vi satt där vid bordet och pratade hör jag någonting på rutan bakom mig, jag blir skiträdd men fattade ingenting för de andra ba; nee jag vet inte vad det va. Vi konstaterade att det var en gren som trillat ner på rutan och sen var det inget mer med det. Men efter en stund baknar någon på rutan bakom mig och jag trodde allvarlig talat att jag skulle pissa på mig! Utanför står Pontus, Petter & Dala och skrattar - idioter! Vi gick ut till dom och snackade lite, gick bort till skolan och spelade lite boll, snackade och åkte lite linbana, hehe =) Nu sitter jag här hemma och har precis kollat på första avsnittet av OC, jag fick första säsongen i present så nu har jag att göra ett tag! Jag älskar det, bästa serien som finns! :D

Tack för världens bästa födelsedag allihopa, för presenterna & ja allt - ni gjorde den perfekt! :D ♥