BALDERS

Ikväll blir det shake som ass på balders hage! Det är skumparty som gäller så jag hoppas det blir kul! Har varit på ett sånt innan men då var jag inte i skummet liksom men ikväll då jävlar blir det wet & wild! haha!:) Det är jag, natta, fiax2, linnea & annie som ska dit & snart brummar vi med mopparna in till staden & gör oss iordning hos pappa. Kanske skriver & berättar imorgon.

Igår kväll åkte jag efter mycket tvivel till lagan & umgicks med bella & catta:) det stod mellan att gå på fest i ryssby eller att åka dit. Jag hörde att det hade varit rätt dött här i byn så jag ångrar inte mitt beslut, hah:) Jag, cattis & bella käkade kladdkaka kollade på film & snackade. Det var tänkt att jag skulle köra hem men sen var det så mörkt så jag vågade inte, haha:) Sov hellre i cattas stora säng än körde genom skogen alldelles ensam;) Puss!


jag & annie första gången vi skulle till balders, i åttan tror jag :)

Avslutningsdans

Igår var det avslutningsdans på Garvaren & fy fasen va kul det va:) Vi fick lära oss att bugga & så i skolan och sen på kvällen visade vi våra skills tillsammans med Astard & Kungshög. Jag & Jacob var lätt bäst på att bugga, värsta grease-stylen! ;D Tog inga bilder tyvärr, dummadumma mig. Men linatog några som jag kan sno sen, hehe:) Har typ inget vettigt att säga men kul var det iallafall! Hoppas det blir fler gånger:)

pluggpluggplugg

Jag har inget liv den här veckan!

Måndag: Fysikprov & svenska uppsats
Tisdag: 2km! haha^^
Onsdag: Svenska nationella uppsats, engelskaprov
Torsdag: So arbete & Spanska arbete ska lämnas in
Fredag: Måste jobba ifatt gaaaanska mycket i matten...

Rolig vecka, jomenvesst! Tyck synd om mig bara, bara gör det...