Halsfluss.

Jag och mamma åkte in till sjukan idag, dom tog lite prover och sa att jag hade halsfluss. Jag är inte förvånad, det är tredje året i rad nu. Ett prov dom tog, vet inte vad det var för nåt, skulle man ha fem eller under fem på men jag hade 130! Trodde att jag var döende eller nåt^^ Nu blir det penicilin i tio dagar så det blir väl bra. Surt är det iallafall.

Jag har kommit på att jag är helt besatt av supermario, jag har önskat mig det i julklapp hihi:) Hitils får jag nöja mig med onlinespel på jesper.nu, heh:) Så nu ska jag göra det en stund, sen lär jag väl få typ asont i huvudet så då blire sängen med OC.

Sjuk...

Suck, varför skulle jag bli sjuk nu? Jag har verkligen inte tid med det! Det började väl igår, när jag steg upp vid åtta typ för att åka till jobbet kände jag mig lite hängig. Jobbet gick bra och så men frammåt kvällen säckade jag ihop totalt. Fia & Linnea skulle komma in till mig i ljungby en sväng, fia skulle sova där. Vi gick ner på stan en sväng vid tio typ, tänkte kolla läget, köpa lite chips och gå hem igen. Usch vad jag mådde dåligt alltså... och natten var nog det värsta jag varit med om. Hoppas verkligen att jag kan sova inatt.

Imorgon skulle vi ju ta sprutan mot svininfluensan i skolan, men man får tydligen inte ta den när man är sjuk så det sket sig. När ska jag nu ta den? Jag blir så trött... Pluss att imorgon är det sista gången på dansen innan uppvisningen, vi skulle öva extra länge imorgon för vi är inte klara med den ena dansen och så blir jag sjuk!? Bööööööööög. Ungefär så irriterrad är jag nu.

Har legat i min säng hela dagen ungefär. Vid fyratiden steg jag upp och duschade, sen hämtade mamma mig och så åkte vi tillbaka till ryssbybyn. När jag kom hem hit bar vi in minitv:n vi har i mitt rum så de senaste timmarna har jag legat i min säng och kollat på OC. Tänkte fortsätta med det nu, gdonatt eller nåt.

Superflumig fredag! :)

Den här fredagen har varit helt sjukt rolig alltså! Vi har varit helt flummiga i skolan hela dagen, något fel måste det varit i luften alltså, eller i köttbullarna, hahaha... x) Man har väl dock inte fått så övermycket gjort idag kanske, min hjärna måste jag tappat nånstans, men roligt har vi haft det. Jag bara älskar min klass♥

När jag kom hem fortsatte flummet kan vi väl säga, jag kände mig desperat efter att få skicka sms så jag drog med mig mamma ner till ica. Vi skulle ju handla mat tills ikväll. Vi hade bara en cykel och vi skulle hämta den andra där nere vid bronså jag fick den briljanta iden att jag kunde sjussa mamma på cykeln! Jag började skratta bara av att tänka på det... När vi kommit ut på vägen försöker jag förklara för mamma hur hon ska göra för att komma upp (vi ska sjussa sådär så att en sitter på sadeln och den andra står upp pch trampar) och hon fattar och hopar upp. Sen när jag reser cykeln upp så får hon typ panik och börjar skrika, jag börjar skratta som en jävla idiot och det slutar med att vi börjar gå istället... Jag frågar mamma varför hon gråter men inser ganska snabbt att hon gråter av skratt. Hehe, det är ju bra att man kan roa familjen ibland ;D

Ikväll blir det mys här hemma med idol, tacos, godis, Linnea och mamma. Superbra! Snackade med bossen innan och han sa att jag skulle jobba imorgon, blev lite ledsen där.... men vafan, imorgon kväll blire skojj iallafall! :) Nu ska jag tydligen ner till ica igen, mamma hade glömt köpa sån där äcklig tacosås så hon skickar mig efter den. CHIAO :D