Halloweenfirande?

Nej, jag tror inte jag pallar det. Ikväll kör vi på tjejkväll hos fia med skräckfilm och chips, så lite halloweenstämning blir det kanske ändå. Visst det hade varit kul att festa idag, alla snackar om fester de ska gå på men...nånstans orkar jag verkligen inte. Jag är fortfarande inte på topp sen igår, min mage den strejkar. Stackars lilla madde. Fast om jag väl kom igåg hade det säkert gått över men nää, vi skiter i det. Jag har jobbat hela dagen tils nu också, drygt som fasen fast lite folk var där ändå, trots att det är röd dag. Det var kul igår iallafall! Vi började kvällen ute i södra ljunga som sagt, snackade massa, skrattade och drack och hade det trevligt:) Senare, när emil fixat sjussen till Ljungby drog vi dit. Festen vi kom till var verkligen en halloweenfest, alla var utklädda utom vi. Man kände sig en aning outstanding men sen kom det lite fler folk då det var lugna puckar. Ja... vet inte riktigt vad jag ska säga med klockan halv fyra var vi hemma hos pappa i ett rum fullt med madrasser, då hade vi hunnit med lite natt-käk på torino med, alltid lika gott. Nu ska jag gå ner och käka lite, packa ihop lite saker sen sticker jag ut till fia. Sover där ikväll tror jag. Ha så kul ikväll, vad ni nu ska göra :)


på jobbet, hard work work.

Let's get it started!

Om några minuter kommer fia hit och hämtar mig så ska vi brumma ner till ica. När vi kommer tillbaka igen ska vi fixa oss lite grann, sen drar vi vidare till annie, fixar oss klara och sen kör fru blomqvist taxin mot södra ljunga! Let's get the party startin'! :)

Städ-dag

Idag ska jag fixa och dona här uppe! Garderoben ska rensas och rummet ska städas... Jag kan tänka mig att hela övervåningen kommer vara full av kläder när jag satt igång. Det är tur att ingen annan bor här uppe, haha. Jag har några timmar innan tjejerna kommer hit, då ska vi göra oss iordning och bli riktigt snygga sen bär det av mor södra ljunga. Där ska vi va i någon timme eller två, förfesta lite och sen sticker vi till ljungby. Ska försöka ta lite kort under denna kväll - promice! :) Nu kör vi igång med städningen, musik på högsta, jag är taggad!!


jag idag? Det är ju faktist halloween ;)