early morning

sitter i datasalen i skolan, nästan ensam. Det är några tror här också. Jag borde egentligen plugga men....det gör jag inte. De andra har lektion eller så har de inte börjat än. Jag börjar inte förens vid nio men jag är här onödigt tidigt, och jag ska vara här tills elva ikväll typ! Fast inte i skolan då^^ Nu ska jag nog inta soffan där nere och plugga lite. Chiao!

tomorrow.

Jag har så jävla mycket att plugga på, och det är ganska jobbigt. Jag har fått order av tjorven att plugga massa nu så jag inte behöver göra det när hon är hemma i helgen + torsdag, haha:) Åh vad roligt det ska bli! Jag längtar verkligen ihjäl mig. Morgondagen blir också ganska najs. Efter skolan ska jag fördriva tiden på stan, se om jag hittar några skor kanske. Vid halv sju ska jag till skolan igen^^ Där ska jag sitta och plugga medans mamma & pappa är på föräldramöte. Sen är det dags för bio! Men först lite mat. Titta jag har planerat hela min dag, vad skojjsigt.

jag och mamma tittade på gamla tidningsutklipp häromdagen, här är lilla jag!
tack och hej!♥

satans skalle...

Nu sitter jag här igen, fast hos pappa denna gången. Har en jävla massa pluggande att ta igen och det är JOBBIGT. Ett litet pluss i vardagen (bland många numera faktist) är att jag, mamma inge och robban ska gå på bio på onsdag. Hon ringde nyss och frågade om jag ville följa med och se flickan som lekte med elden. Nu ska jag återgå till mitt pluggande, pappa kommer snart och då ska vi äta, se på idol och sen ska jag kolla på svenska hollywood fruar och han ska sitta jämte och ha tråkigt. :) Nu kommer han! måste låtsas att jag pluggat ihäl mig, hehe. hejdå!