"madde kan du knäppa upp mina byxor?"

HAHAHAHH! Fy fan vad jag älskar att umgås med fulla människor och själv va nykter! Nathalie kläckte ur sig denna kommentar just. För er som ville veta, jag fick inte upp hennes byxor. Nu ska jag dra med mig henne ut på balkongen... chiao.

valborg

Hej!

Jag är egentligen stressad som en gammal grek men ändå sitter jag här, mummsar på nån kaka och kollar facebook. Jag känner att jag behöver tagga ner lite, och det gör ag bäst vid datorn. Jag ska gå och fixa till mig nu sen ska jag möta de andra nere vid brasan. Skulle egentligen grillat hos linnea men han inte med det, kom precis från dansen!

dagens outfit, typ.

godmorgon gott folk!

bild sen öppet hus, oh happy day.

How you doin? Jag mår bra, är på bättre humör idag. Det här kommer bli en bra dag, det står bara kul grejjer på schemat. Fritidsschemat då alltså, men skolan ska väl gå den med. Skippar sista lektionen idag så jag ska hinna till ljungby tills klockan fyra - vi ska nämligen ha genrep med dansen idag, uppvisning lördag & söndag ju! När jag kommer tillbaka till ryssby sen så tänkte jag hoppa upp på mopedilimoppen och brumma ut till fia, om hon vill och kan. :)