lååång dag i skolan

Börja vid åtta och sluta vid halv fem, det är lite lagom kul sådär. Att jag inte är hemma med bussen förens kvart över sex är ännu mindre kul. Menmen, det är bara en dag i veckan! Och inte ens det ibland eftersom vi inte ska ha gympa vissa veckor pga extra långa idrottlektioner då vi väl har. Nu är jag hemma iallafall, det har jag varit en stund men nu är jag inne i huset. Mamma och inge var inte hemma när jag kom och lilla jag hade ingen nyckel. Hungrig är jag också, men det luktar mat ifrån köket nu så snart ska nog magen bli mätt. Senare ska jag leka med Nathalie tror jag, hon är ledig några dagar nu den jäkeln.


us.

måndag

Sådär ja, "första" dagen i skolan avklarad. En lektion hade vi, härmed diggar jag måndagar. Efter skolan gick jag och de andra tvåmedlemmarna i krullpatrullen ner på stan, vi glodde lite innan jag köpte min nya älskling. En ryggsäck.


209.50 kostade den (lindex), det var typ en hundring rea. Såg denna på madickens rygg på en av många dansträningar med Almrock och blev då lite kär. Måste säga att det känns mysko att ha en ryggsäck, känner sig som en liten flicka igen typ. Men vafan, jag tycker om den och det är väl det enda som spelar roll? Det kan ju vara kul att ha något annat än axelremsväskan som alla andra har någon gång. Nu ligger jag i soffan med datorn i knät och funderar på vad jag ska göra idag. Städa garderoben kanske...? Nää, tråkigt. Träna ska jag nog göra sen. Fia och Elise skulle nog med, vi tänkte köra afro inne i stan.

härliga söndag kväll?

Vet inte ännu, det återstår at se vaaaa. Hittils av kvällen har jag typ gosat med Majsan. Snart ska jag nog ut i byen en sväng. Imorgon är det skola på riktigt, hittills har vi ju bara varit på öland och sådär. Vi börjar imorgon med turism klockan 10.10-12.00, sen är dagen slut. Gött schema va? Joo ganska. Jaha nehe, vi hörs imorgon folk's.