Godkväll

Nu säger jag tack och hej till detta sportlov, fint har det varit!♥ Ska inta sängen nu, onödigt att sitta upp och glo när man ändå inte gör något vettigt^^ Mår lite illa också, lingonveckan ni vet ;) hahaha.... det är normalt så varför skämmas. nåt sånt säger vi. Det ska faktist bli ganska kul att gå till skolan imorgon, att träffa idiothögen till klass igen blir nog inte helt fel:)

Godnatt!

lets go crazy


Jag är så jävla pepp just nu! (inte på att plugga dock) Pepp på livet!
för visst är det underbart? - JA, det är det! Vad gör det om man inte har nån pojkvän?
Och hur stor roll spelar det om man inte har de senaste nyheterna från H&M? Screw that shit.
Jag är jävligt glad idag, vet inte riktigt varför men jag bara är det. Jag har underbart fina vänner och en helt jättefin familj. Jag trivs i skolan och livet leker på fritiden. Visst, det finns saker som är mer eller mindre deprimerande. Jag brukar tänka: det löser sig! Det blir bättre.
Sen finns det lite fler motton som är bra att gå efter ibland!
- ångra aldrig något som en gång fått dig att le.
- vi är unga nu, det är nu vi måste leva livet. Sup skallen av dig varje helg om du tycker det är kul! Hoppa i vartenda snöhög i hela stan och skit i om du skämmer ut dig! Ungdomen är tiden för sånt, tiden för galenskaper. Så nu jävlar, lets go CRAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZY!

tillbaka i byn

Nu är jag i ryssby igen! Känns bra. Bakfylle suget har kommit nu, vi kan väl säga så här: när jag kom hem kastade jag mig in i köket och nu står det en fin liten kladdkaka där nere ;) Jag sitter och funderar på om jag ska gå på gympa eller inte... svårt val. Jag tror faktist inte jag orkar det idag. Lite lat måste man ju få vara ibland, jag och catta dansade ju faktist tvrummet i småbitar till i like big butts igår så motion har jag redan fått i helgen;)

Hittade lite bilder från igår på facebook, de är inte mina men hoppas det inte gjore nåt att jag stal dem.

philip, gustav, linnea, erik, chringlidilli, calle & hanna

catta, annie och..... alibaba?

annie, linnea, frans och gustav