tired and shit

Ligger i min säng och fryser & har ont i huvudet. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk... Jag tror snarare att mitt tillstånd beror på att jag sovit typ jättelite under flera dagar och nätter. Sist jag sov ordentligt en hel natt var innan jag åkte till Kreta! Det känns ju bra. På  tal om det ska jag lägga upp ett inlägg sen med massa bilder! Men först måste jag vila lite.... :)

i thought you took my breath away,
but then i realized it was your bullshit that suffocated me

catch up

Jag lever, jag är hemma från kreta (vi har haft det så himla bra) - men jag har inte en ledig stund! Därav inga inlägg här. När jag har tid ska jag uppdatera er med bilder från resan och annat kul. :) Nu ska jag köra ut till Ryssby för en kväll med mina fina, sen ska jag vara fyllechaffis åt pappa! Vuxen jag känner mig. Puss!

τόσο καιρό! ♥Hej hej, och HEJDÅ! När detta inlägg kommer upp sitter jag och Jennie förhoppningsvis på tåget som ska ta oss till Malmö. Där blir det chill i några timmar (läs: hitta rätt & äta lunch) innan det bär av ut mot flygplatsen. Någon gång runt fem (bra koll jag har) så går flyget och frammåt 22-tiden är vi framme på vårt hotell och på Kreta!

Ovan ser ni tre bilder på hotellet vi ska bo på. Jag har lånat pappas kamera så här med lovar jag er en rad bilder när jag är hemma! Tills dess, ha det kalas. Speciellt alla Ljungbydagarna-firare! Känns lite surt att jag missar det men vafan, det kommer se exakt lika dant ut nästa år. This is once in a lifetime!! 

τόσο καιρό!