GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år Kompisar!

Så himla härlig dag! Blev helt lycklig när jag vaknade och såg vit frost och klarblå himmel. Tog en promenad innan jag åt frukost. Nu sitter jag och kollar på Emil i Lönneberga på TV:n. Så söta är dom! Och kommandoran är ful, haha.

Hoppas alla får en riktigt bra Nyårsafton iallafall! Om två timmar ungefär drar jag mig mot Växjö och sedan vidare mot något som heter Äskekärr. Vad jag förstått blir vi typ 10 pers som ska äta, dricka och ha kul. :-) Nu ska jag gå upp och packa, fixa mig och sådär. Ha nu en riktigt bra nyårsafton allihopa!

GOTT NYTT ÅR!


Bild från när jag, mamma och cecilia drack drink i Eringsboda.
Sup lungt ikväll folk och akta er för raketerna!

nyår och sånt

Sådär, nu har jag gympat, duschat och suttit här ett tag. Ska nog sova snart, annars kommer jag sitta här halva natten och sånt har vi inte tid med. Tänkte att jag skulle stiga upp i vettig tid imorgon och dra mig till Ljungby. Ska träna. På gymet. Fick ett ge till en vän-kort av mamma som håller till den 10 Januari och sånt måste ju utnyttjas. Hade ett sånt förra året med minns jag nu... fint det. Stannar i Ljungby sen, på kvällen ska jag, cattsi och fia ha myskväll at daddy's crib. Närmare bestämt i pappas nya soffa, åh längtar redan haha.

Har planerat nyår också, känns bra. Jag och Jennie ska dra på fest på ännu okänd plats utanför Växjö. Kommer säkert bli skitbraa! Känns rätt skönt att det hela är lite oplanerat och spontant. När man planerar, förbereder och håller på brukar det ofta inte bli lika kul som man hoppas. Med de visdomsorden ska jag nu dra mig tillbaka. Fred ut!

 
Bild ni säkert sett förut, nyår 2009-2010. Det här var ju då dagen efter, bättre har vi aldrig mått Annie och jag.

new

Idag har jag, mamma och Cecilia varit i Växjö och handlat. Blev några saker rikare! En jacka, klänning, öronhänen och så fick jag ett par nya gympaskor av mamma. Det har varit en mysig dag. :-) Var inne på telia och blev lite klokare på det där med ny mobil också... men det lär ta ett tag innan jag bestämt mig.

Nu ska jag fixa med den externa hårddisken, det lär också ta ett tag. Senare ska jag inviga de nya skorna på tantgympan. Chiao! :-)

Liknande inlägg