skolkar för en god sak

Stannade hemma idag, vi har bara en lektion och vi skulle typ bara jobba själva så jag sket i det. Det känns sju ganska onödigt att vara borta i fem timmar trots att man bara går i skolan i två - när man dessutom bara ska sitta och jobba med eget! Mmmm just det. De tre förlorade timmarna använder jag hellre till något viktigare, som typ engelskan! Funderar på om jag ska gå ut lite innan jag börjar... men det är så äckligt väder idag. Men jag måste, för annars kommer det här aldrig gå.

jävla skit medJag missade big brother. Fan. Eller jag såg den sista halvtimmen, jag trodde ju att det började vid tio!! Med ungefär noll hopp gjorde jag ett försök till att se programmet på datorn och jo.. om man kan stå ut med att det hackar ungefär var tredje sekund så går det ju bra! Riktigt så mycket tålamod har jag dock inte. Nu ska jag nog krypa ner i sängen, men jag vill inte... jag är rädd.

satfläsk

Har lite tid över och är på aningen bättre humör än innan så det får bli ett litet inlägg. Vad gör ni? Själv är jag mitt uppe i min söndagskväll framför tvn-kväll. Solsidan in my ♥, jag säger då det. Nu är det paus i tv tittandet dock, time out är ju för tråkigt, men framför mig har jag wallander och big brother! (de krockar lite dock, det känns jobbigt.) Oj vad tiden gick, nu måste jag gå. Vi hörs dudes.Två bilder sen jag och fia var i Lammhult. Vi körde fyrhjuling, JAG körde fyrhjuling. Det var askul och jag kände mig fruktansvärt cool.