vilket jävla flyt

Sitter i skolan och är lite lagom irriterad. Jag kom till skolan, på gott humör över att bara ha en lektion och sen få åka på SPA med mamma, men när jag kommer hit får jag reda på att vi inte har någon lektion idag. Jag är alltså ledig idag!! Hur irriterande? Jag hade kunnat mysa i min säng hur länge som helst i morse.. Jag hade kunnat.. jag hade kunnat... jag hade inte behövt åka hit!! Aja, ringde mamma och hon ska komma hit lite tidigare så ska vi gå och käka. Skulle ju egentligen äta i skolan men eftersom varken min klass eller treorna är här har jag ingen att käka med, haha. Mama is my savior.♥ Nu ska jag försöka få lite matte gjord.. får se hur det går med det. Jag känenr mig helt dåsig, typ trött i huvvet och har lite ont i kroppen. Men jag vägrar bli sjuk nu!! Inte nu när jag och mamma ska ha två mysiga dagar på Ronneby brunn. Vi ska åka dit efter vi ätit, träffa cecilia en stund innan vi tar in på hotellet, hihi. :) Nä, matte nu mädz!

ma' saturday


Såhär kan det se ut i min garderob efter ett stycke klädpanik last night, haha.

Så det blev lite partaj igår, det var kul! Tog bussen till växjö vid kvart över sju. Skulle egentligen åka halv sju typ men nää.. jag är så jävla smart. När jag gick till bussen så tänkte min hjärna ungefär såhär "18.25.. det är ju samma som fia åkte igår. Ofta det går exakt samma buss på en lördag som på veckodagar, coolt. Vänta nu... har jag kollat fredagstabellen!? FAAAAAAN!" Och jo minsann, det hade jag. Så det var bara att promenera hem igen och ta nästa buss som gick en timme senare. Det som var mest störande var att det hade gått en buss typ 10 minuter innan jag gick ut till hållplatsen. Ja, jag var ganska arg!! 

Så jag missade förfesten och fick istället möta grabbsen någonstans mellan stan och hovsaga. Åkte stadsbuss och hoppade av där jag blivit tillsagd att hoppa av. Jag med världens sämsta lokalsinne var livrädd, men nu vet jag iallafall vart nydalavägen ligger. Jag hittade Rafi där iallafall, han väntade på samma människor som jag och jag-är-helt-vilse-och-ensam känslan försvann och det var skönt tyckte jag. Dom kom till slut och då begav vi oss mot the pardy. Fan vad folk det var där! Det blev dricka, det blev dans och det blev en kul kväll. :)

hey girl, just dance.Go'kväll!

Nu är det paus i Let's dance. Dagens sämsta fick bli Jessica, egentligen var väl kanske den där gubben sämst men jessica gjorde mig så besviken. Hon rättade till sin klänning mitt i dansen, drog upp den över brösten asså för att den gled ner. Jag satt och gapade framför tv:n, så får man bara inte göra!! Om den nu gled ner så såg man det ännu mer nu när hon gjorde så. Strikt förbjudet att göra så när man är på scen, haha, det syns hur väl som helst! Hon som har varit med i melodifestivalen typ 50 gånger borde väl veta, suck..

På tal om dans så börjar min på söndag. Det ska bli kul! Men jag är så sjukt odansad nu så jag kommer va en liten klump därinne. Spännande och se vem som blir vår nya tränare iallafall. :)