6. Min dag

Jag vet inte riktigt vad som menas med just denna kategori, men eftersom det var min födelsedag för inte så länge sen kan jag ju skriva om den.

Så det var alltså i Lördags, den 26 Mars. Jag vaknade klockan 6 av att solen sken mig rakt i ansiktet, klockan skulle ringa en halv timme senare så jag steg upp. Dagen till ära skulle jag och resten av min klass + ettorna nämligen åka till Göteborg och TUR-mässan! Det är en stor turism mässa för er som inte vet, där kan man hitta massa insperation till resor och sånt. Det var kul där! Man kunde verkligen gå och drömma sig bort och man önskade ju typ att man hade 472357209572307 kronor så man kunde åka på allt. Efter några timmar där bar det av hemmåt igen. Det blev allsång på bussen och massa skratt :) När vi kom tillbaka till Växjö åkte jag och Jennie upp till Teleborg där vi skulle förfesta, göra oss iordning och sådär. Så, vi förfestade, jag fick en liten födelsedags sång och efter att ha missat bussen en gång bär det på andra försöket av ner till stan och Oléo! Och hur kul jag hade där har jag ju redan berättat. Frammåt småtimmarna åkte vi upp till teleborg igen och jag somnade ganska direkt.. haha. När jag vaknade nästa dag upptäckte jag att vi allihopa låg ihoptryckta i en hörnsoffa och att jag fortfarande hade jacka och halsduk på mig. Haha, så kan det gå :)


Jag och Jennie, det här var dock på Nyår. Som vanligt har jag varit dålig med kameran och har inga nya bilder!

Med håret fullt av flätor

Haha, ni måste tycka jag är korkad just nu. Jag menar, mitt hår är ju redan ganska lockigt? Jag har haft en liten fläta i håret hela dagen, och när jag tog ut den var håret superduperlockigt så därför sitter jag just nu med hela håret fullt av flätor.. 15 stycken faktiskt, bara för att jag inte kunde låta bli. Barnslig eller vad :) Den kommande timmen ska jag ägna åt att skriva ett svenska PM inför nationella. När jag är klar med det ska jag ta ut flätorna, hihi, spännande.