drunk people onboard!

Nu har jag landat i soffan efter att ha kört in fyra högljuda fyllon till Chaplins. Satan vilket liv det var på dem, haha. Efter typ fem varv i stan fick jag släppa av dem och sen dansade de iväg. Hejhej, hoppas ni får kul. ;) Nu ska jag dricka te och sova någon timme innan jag ska ut på färd igen.

Chiao!

man slutar aldrig förvånas...

Ett gammalt slott? Nädå, bara Lundsbergs internatboende. Efter att ha hört massa sjuka grejjer om skolan på radion var jag tvungen att undersöka saken och seriöst - jag blir rädd. Det där stället verkar typ vara filmen Ondskan in real life. Massa rikemansbarn som hittar på massa skit. Det kostar 5000 kronor att ansöka dit, och då kanske man inte ens kommer in. Om man sen kommer in, då är man fast. Som jag fattar det skriver man på ett kontrakt över sin skolgång, och varje gång man vill åka hem måste man ansöka hit och dit för att få igenom det. Alla har hemresehelg samtidigt förstår ni, och det sker tre gånger per läsår. TRE!! På ett ÅR!! 

Jag och Fia har suttit i telefon och gapat stort båda två typ en timme nu, haha. Jag trodde inte det fanns sånt i Sverige men jorå... Gå på Lundsberg så får du bära skoluniform och gå på morgonsamling i kyrkan varje dag! 

Kolla på hemsidan och bli lite rädd du med. Dom stackarna lär ju inte må bra..^^

and here we go

Hejsan hopp hej!

Nu sitter jag hemma i köket och äter toast. Så jävla gott, är typ beroende. Det är värsta mys här hemma nu! Man skulle kunna kalla det för julstugan. Fast nä - pluggstugan passar bättre, iallafall denna veckan. Nästa vecka kan det få bli julstuga :-) Lite halv iallafall, fan jag har så mycket att göra... Och jag ska röjja undan ALLT innan jag åker till Norge. Ketchup ketchup punkt.

Ikväll ska jag vara fyllechaffis också, så det lär ju inte bli överdrivet mycket sömn inatt. Det är så att Fia och Linnea ska iväg på studenfest ikväll och deras otroligt snälla vän Madeleine Modig ställer upp och kör.

NU:Engelska.


Bild sen när jag och Fia var på Huseby/Samarkand. Myys.