sorry for partyrockingÄnnu en helg över, men en jäkligt bra sådan. I fredags tog vi det bara lugnt ute i klövaryd, jag Fia och Gustav. Lördagen däremot bjöd på fest! Det var förfest med en massa skåningar innan vi drog ner till Garvaren och rockade loss. :-)

Igår blev det jobb, och det ska det bli imorgon också. Men innan dess ska jag träffa Nathalie & Annie! Ikväll då alltså. Puss.

studentfest #2

Studentfeeest! Det vart förfest hos gugge innan vi stack ner till Grace och öste med resten av Växjös treor. Det var kul, lite klaustrofobiskt ibland, med kul! Massa dans, massa musik och massa människor. Runt två var vi back på Hovsaga och gugges fyllesoffa har aldrig varit skönare. Här kommer lite bilder. :)


Mumie-Jennie & Trollet Madde

party rock!

hahaha, kvällens bild!!

taggade brudar :-) hehe.

Jag & sigge :)

Erikipiki.

två sletna. :)

typ sjukan blev riktig sjuka blev friskHallå Vänner.

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med att ligga ner och försöka bli frisk. Det verkar ha funkat helt okej för idag mår jag helt okej. Det var en himla tur, annars hade ni fått se på en arg Madeleine! Idag står det ju studentfest på schemat! Jag ska vila lite till nu under dagen innan jag duschar och gör mig iordning för resan mot Växjö. Göra mig iordning för festen får jag nog göra i Växjö, annars kommer jag framstå som väldigt, väldigt konstig.