examen och lite ledigt

Hej allihopa!
Idag är jag glad, sjukt trött, men glad! Igår hade vi som sagt vår busstransfer. De sätter betygen på en skala från 0-6, en fyra betyder att man ska vara sjukt nöjd och att man är redo för att sitta i en buss med riktiga gäster och göra det på riktigt. JAG FICK EN FEMMAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! De sätter upp alla betygen på anslagstavlan och när jag såg att det stod en femma på mig hoppade jag runt som en galning och hade typ lust att gråta, haha. Jag hoppades på en trea, bad för en fyra typ. Men wow, det trodde jag verkligen inte! Hade världens bästa grupp också, vi var åtta pers i en buss och medans de andra snackade fick man låtsas vara gäst. Alla var så himla braa och vi stöttade verkligen varandra. Har lärt känna massa fina människor här också, vill aldrig åka hem. (samtidigt som man saknar hemma, litegrann.) Igår kväll var vi iallafall ute och firade examen! Där av tröttheten idag... jag har sovit typ tre timmar inatt. hehe. Skööönt att vi är lediga nu ikväll så att man får återhämta sig lite! Men det är så konstigt här, när man väl har ledigt vill man typ inte sitta still. Man har vant sig vid det höga tempot och en ledig kväll blir helt plötsligt dryg. Får väl se om vi hittar på något :)  Det blir ingen utgång iallafall, jag ska sova inatt. :p Här har ni ett par bilder! Det tar jättelångt tid att lägga upp bilder så ni får hålla er med dessa. :) Massa pussar och kramar!
så här såg det ut idag på varje paus vi fick. Hela bunten helt döda!
Jag och Elin pelin på någon utav de första dagarna här! Texas is the place to be! Det är en restaurang/uteställe i två delar typ. De har en speciell meny för service & co-elever så vi äter jättebilligt där. Det är där vi hänger på nätterna med, vi får billigare pris i baren också ;) Så jäkla gött ändå. Igår upptäckte vi att alla andra som går dit måste betala inträde men när vi kommer får vi bara gå in, dejligt! Haha :)

busstransfer och sånt mys

"Hej allihopa och välkommna hit till Barcelona! Jag heter Madeleine och det är jag som ska vara med er under i vecka i soliga Spanien..." Idag har vi haft busstrasfer! Vi satt precis som förra gången i en riktig buss med riktig chafför och hela köret, det gick bra! Glömde säga vilket flyg mina gäster skulle med men äh... haha. Most important; semesterkänsla! Igår fick vi en åtta timmars uppgift att göra, vi började klockan 2 och den skulle vara inne vid 22. Hårt men vi hade väldigt kul faktiskt! Frammåt slutet fick vi verkligen sansa oss för att inte flippa ur, haha. Nu har jag typ tre ledigt, för en gång skull kan vi verkligen vara lediga! Så vi tänkte hitta något annat matställe nu, maaaat. Ikväll ska vi fira också! Fuck transfer, we're going to texas ;)

god midnatt!

Här sitter jag, mitt i natten, och känner mig lite deprimerad. Man får väl ha sådana dagar ibland antar jag. Sitter bakom en disk typ, lyssnar på danskarna som övar transfer. Ute i sista sekund much!? Vi hade vår transför -övning idag. Vi stod var i en riktig buss med en riktig chafför som körde varv efter varv i staden. Det gick bra! Jag och mikrofonen var lite mer kompisar den här gången och jag kunde vad jag skulle säga. :) Skönt! På fredag ska vi ha examen, så det gäller att öva som sjutton tills dess. Felicia fyller år idag, så ikväll har vi varit ute och firat henne lite. Gick hem nu dock, kände verkligen inte för att festa idag. Är lite nere sådär. I lördags var det black & white party! Jag var vit och kvällen var galen. Det var som en pubrunda, vi gick runt till olika ställen, fick välkomstdrinkar och dansade som galningar. Till sist hamnade vi på Texas (så klart!!) och när jag och Malin gick därifrån var väl klockan runt fyra... haha. Vi hade sovmorgon till tio. ;) Det händer så mycket hela tiden, när vi väl har en ledig kväll så känns det helt konstigt. Samtidigt väldigt skönt att kunna slappna av och göra något annat. Jag behöver verkligen tvätta... Påsen är full med smutstvätt och jag har inga strumpor kvar... suck. Jag undrar när värmen ska komma till oss!! Vi har haft lektion i skandinaviska idag, det var roligt! Danska är ett mycket konstigt språk... haha. Imorgon står försäljning på schemat, vi får väl se vad det innebär. Nu ska jag dra mig upp till våning fem och försöka sova lite grann. Puss på er.♥

Liknande inlägg