tyck synd om mig

Likblek i ansiktet, påsar under ögonen och spruckna läppar. Låter som en riktig snygging va? Well, thats me! Ligger febrig i min säng med mitt tunga huvud. Försöker bli bättre, vila upp mig. Det är ju för sjutton nyår imorgon...

två bilder

Solig promenad igår morse och söthund i min säng idag. Nu ligger jag i soffan och chillidillar med systrar, Johan och pappa.

JULEN 2012

Min jul och mitt julfirande är nu slut, så jag tänkte göra en liten summé av min julhelg-12. God jul på er, lite sådär i efterhand. 
 
December 22 - Vaknade upp pigg och go efter den långa bilresan från Stavanger till Ryssby. Simmade igång min kropp i simhallen och tog en lunch på Sibylla. Frammåt eftermiddagen "skåpsöp" jag lite på mitt rum, gjorde mig iordning för kvällen som bjöd på minijul med mina finaste ryssbytjejer. Vi åt middag på stationskrogen, skrattade och pratade massa innan vi åkte hem till sofia och gjorde samma sak i hennes soffa. 
 
Bild saknas
December 23 - Julstämning på topp! Julgrannen stod så grön och grann i stugan och det var åtminstonde lite vitt utanför. Jag, Tobias och Christina kröp ihop i min säng och tog igen ett par avsnitt av Julkalendern innan vi gjorde oss iordning för dagen. Jag gick iväg till bästis en stund medans de andra gick på promenad. Vi bytte julklappar och åt lussebulle. Frammåt eftermiddagen dukade jag och mamma fram massa god mat i köket, sanna och robert kom till stugan och vi firade jul en dag för tidigt. Åt allt sånt man ska äta, delade ut julklappar och såg på svensson svensson. 
 
 
December 24 - Julaftooon! Såg på sista avsnittet av julkalendern med Christina & Tobbe, gjorde oss iordning och åkte in till pappsen. Hade världens mysigaste julafton som vanligt. Åt massa, fick massa fina julklappar. Spelade julklappsleken men vann ingenting, haha. 
 
 
December 25 - Jul i Annerstad. Hela tjocka släkten samlad hemma hos mormor och morfar, precis som alltid. Snackade skit med kusinerna, åt ännu mera julmat, kramade om tomten och lekte på golvet med lilla Simon. Frammåt eftermiddagen smög jag upp på övervåningen och gjorde mig iordning lite för kvällens festligheter. Åkte till ljungby, pimplade vin och festade ut julen nere på stan med fina vänner. Frammåt småtimmarna samlades vi i soffan igen, käkade nattpizza och skrattade som galningar innan vi somnade i en hög i dubbelsängen. 
 
Hoppas att ni har haft det minst lika bra som jag, lek lugnt med era julklappar och se till att få er ett par riktigt bra sista dagar på år 2012.