högt lågt överallt

Här sitter jag och ser lite töntig ut. Lyssnar på bästa Timbaktu, älskar den mannen. Ska gå ner, dra på mig jackan och gå ner till sunnerbo nu. Borde verkligen gå nu... annars kommer catsi få vänta i kylan. Rätt åt henne, hihi. Hejdå!

bra dagar

Riktigt bra dagar som är och kommer. Igår fick jag en del undanröjt från to do-listan, idag ska jag också få det. Jag har köpt balklänning idag också! Drog med mig Elin ner på stan på håltimman och en timme eller två senare hade jag hittat en, blivit kär och betalat handpenning. Det blev inte den jag pratat om innan, men en som liknade den! Så himla fiiiin. Så himla glaaad. Nu sitter jag i datasalen, har precis avslutat sista lektionen och ska snart vandra till bussen. Ska åka till pappa idag, hoppas på samma plugg-ro jag lyckades infinna sist. Ska kanske ner till sunnerbo en sväng ikväll och spana på en liten dansshow, hade varit mysigt. Imorgon är sista skoldagen för denna veckan, på torsdag åker vi till Säääälen! :D

Som sagt, bra dagar.

kulturnatt/fest

Helgen var braa! Iallafall lördagen. Fredagen och söndagen var sega och trötta. Fredagen var sjuk-trött och söndagen var dagen efter-trött. Anyway! I lördags var det kulturnatt i Växjö, då sjöng tre fina på Regionsteatern. Så himla bra är dom, så duktiga kompisar jag haaar! :-) Grät en skvätt, som vanligt.Efter detta blev det förfest på Hovsaga följt av massa dans på Oléo! Jag och Erika hade kul på förfesten och tog massa söta bilder, här har ni ett smakprov!som sagt, väldigt söta. Puuusss!