torsdag

Idag steg jag upp vid nio (!!) och åt frukost mitt i allt fixa sig-stim som rådde här hemma. Christina & Tobias ska iväg på bröllop idag så de var i full färd med att göra sig fina. Jag satt nöjd och tittade på, fixade hår och sa "ja det ser bra ut" gång på gång. Nu har jag också gjort mig iordning, ska snart ta bussen in till Ljungby för att jobba några timmar. Är fortfarande störtglad över mailet jag fick igår, ska smitta ner alla sura kunder på jobbet med mitt smil. mohaha!

två bilder från espana.
snyggast på festen.
jag och fina fina elin.♥

hoppar studsar och ler

Herregud, vilken underbar dag!
Idag har jag köpt studentklänning nummer två, varit i andra änden av småland och haft det riktigt trevligt, snabb-besökt Nathalie och Annie i ingelstad och när jag kommer hem från dagens äventyr så sitter världens bästa Christina och Tobias i soffan. Kramkalas!! Nu, nerbäddad i sängen med datorn i högsta hugg möts jag av besked om jobbgaranti från service & co - oh my fucking good!! Jag är så lycklig, hela världen är min arbetsplats!! Jag har varit så jävla orolig för vad det skulle stå i det där mailet men wooaaa, i made it!!

imorgon kommer bli en bra dag

Idag har jag verkligen inte åstakommit mycket. Sov till tolv, satt i soffan i två timmar. Tog bussen till Ljungby och satt i frisör-stolen i en timme. Åkte hem och sen var klockan halv sex. Fyyy madde.... Jag har iallafall fixat sminkning till Balen idag! En tjej som ska sminka mig alltså, så det kommer bli braa :) Och IMORGON mina damer och herrar kommer Christina & Tobias till Sverige. Jag dör!! Har inte sett dom sen typ... oktober? Ja något sånt. Herregud, jag har inte träffat min syster på ett halvår. Det känns. Eller det kändes, för någon månad sen kändes det som om jag skulle gå sönder typ. Nu är jag bara sjukt glad över att få träffa henne!! Ska krama sönder henne imorgon. Och tobias. Ååhh de två alltså, tänk att jag får ha så fina människor i min familj. Och i helgen kommer Cecilia & Johan också, hela gänget samlade här hemma.♥♥ kan inte bli bättre.