mys och lite jobbLigger i soffan och chillar lite, ska snart upp till sibyllan och jobba mig igenom fredagskvällen. Kan tänka mig att det kommer vara vääldigt lugnt där ikväll, ganska så tråkigt då alltså. Menmen, jag fick sovmorgon idag iallafall, som jag har längtat.

På tal om annat har jag under de senaste dagarna jobbat mig igenom alla mysiga avsnitt av mysteriet på Greveholm, är så redo för årets uppföljare nu. Imorgon är det dags, wihooo!:)

morgonmysLigger i min säng och myser. Pappa väckte mig och kom in med julstjärnan, så nu vill jag ännu mindre stiga upp. Men om en timme ska jag köra iväg till jobbet, så jag är väl så illa tvungen. Det är förresten vad jag har gjort sen sist. Jobbat, lite sibylla lite skeen, umgåtts med pappa och sovit.

husmanskost och annat babbel

Hej! 
 
Idag steg jag upp vid nio. Okej, där ljög jag. Jag skulle stigit upp vid nio, mamma väckte mig typ kvart över och när jag verkligen var uppe var klockan tio. eheh. Anyway! Jag steg upp tidigt (eheh igen) och klädde på mig direkt. Det här känns som en ganska stor händelse för mig då jag den senaste tiden inte haft något liv, legat i sängen till tolv och gått runt i slashas-kläder hela dagarna. Vi åkte in till morfar och snick snackade lite, tog en sväng till maxi och jag skämde ut mig totalt. Hur och under vilka omständigheter tänker jag inte berätta, då risken finns för ännu större skam. Ljungby är ju trots allt litet och gud vet vem som läser här.
 
Hemma har jag ätit svensk husmanskost och äntligen fått iväg det där mailet, vad det är vill jag inte heller säga. Inte för att det är hemligt, men mest för att jag är skrockfull. Nu fattade alla ändå att det var en ansökan av något slag. 
 
Efter en mucho nervkittlande eftermiddag tänker jag nu hoppa upp på cykeln och bege mig till andra sidan byn. Det vankas mys i annies soffa och ja, det tycker jag låter bra. Hejdå.