förberedelser för hemfärd

Idag har jag varit ledig, men det har varit fullt upp för det. Steg upp vid åtta och släpade mig själv till kontoret för att sedan åka vidare till Manavgat och polisstationen. Blev inte så långvarigt (som tur var) så runt tio låg jag i min säng igen. Vaknade vid halv tolv av att Martina kom in och meddelade att det var dags att gå till kontoret. Igen. Ännu mera zombie än förra gången gick jag iväg, denna gången för att skriva lönelappar och få pengar. Båda lite nervösa över att gå runt med alldelles för mycket kontanter på fickan cyklade vi till banken för att växla in dem till svenska. Efter att vi suttit där och väntat en stund, cyklat hem och hämtat passet och åkt tillbaka igen fick vi tillslut uträtta vårt ärende. Eller ja, martina iallafall. När det var min tur hade dom tydligen slut på SEK så jag fick snällt gå hem med mina lira igen. Suck. Önskar så att det bara fanns en swedbank här så jag kunde sätta in pengarna på kortet... fan vad jag ska betala med kort när jag kommer hem! Det är ju ganska charmigt med kontanter ioförsig (och man märker när dom börjar ta slut) men åh vad kort är smidigt ändå. Så, slut på dagdrömmen. Jag ska göra ett försök på banken imorgon igen, annars får jag väl gå till något turist-aktigt change-office. Våran big boss sa att det är mer lönsamt att växla pengarna här än i sverige, och eftersom jag litar på att han har koll på läget tänker jag inte åka hem med massa lira i plånkan.
 
Annars har jag packat idag.... det mesta är nere nu. Förutom lite diverse kläder, skor och nessesären. Har shoppat lite idag också! Eller shoppat... jag impulshandlade ett par converse för 30 TL! (typ 120 sek). Det är vita, låga och ser faktiskt väldigt äkta ut. Got to love turkey!♥ Nu har jag och Martini precis varit och ätit en sväng, jag har betalat min telefonräkning så nu tänker jag gå hem, göra mig iordning, diska och sen kommer det folk till vår lilla lya. Ikväll är det fest!

aspendos

Ikväll åkte vi till aspendos för att se fire of anatolia! Nu har jag sett både den och troya och den sistnämna är helt klart bäst. Såklart var inte fire fy skam den heller. Nu sitter vi på kontoret och kvällshänger vid datorerna men jag ska snart se till att få med mig di dä tå tjejorna hem! Imorgon ska jag åka till Polisen och avsluta mitt arbetsvisum. Måste alltså stiga upp i svinottan på min sista lediga dag för att åka till dom där läskiga jandarmasarna, haha. Är väl inte såå jobbigt men ändå störande att jag inte bara fick göra det idag. Men jajaaaaa, klaga hjälper tyvärr inte. Här är lite bilder från ikväll! :)
 

njuter av det sista

 
Två bilder från igår när vi var ute och kalasade på stan!:) Ikväll ska vi också gå ut, men bara för att käka en sista gång på ocakbasi. Mysigt värre på den.