sjukling

Jag har gått och blivit sjuk. Det suger. Det kom efter nattransfern, hade sjuka feberdrömmar om att jag hostade upp vita klossar. Inatt har jag sovit med filt och grejjer och bara ojjat mig hela natten. Igår när Hatice kom hem, såg mig sitta i tjocktröja utan att ha startat air condition utropade hon; oh my good - we have to go to the hospital! Haha. Känner mig fortfarande ganska dålig, har fått kämpa för att orka med den här dagen. Skulle egentligen haft citytouren idag men som tur var tog Martina den istället. Tur för gästerna annars hade jag hostat och snorat ner dem allihopa. Istället tog jag Maritnas träfftider och fick då köra bil, vet inte hur bra det va i mitt tillstånd men jag överlevde!
 
Nu sitter jag på office. Har skypeat med Tjorvenkorven och nu pratar jag med Moa och Jennie. Mys. Snart ska jag nog gå hem. Måste köpa mat först. Suck...

Alanya by night

 
I onsdags vankades det roadtrip till Alanya! Sides elit hoppade in i en minibuss, sjöng oss hela vägen till Alanya där vi kalasade loss med våra kollegor over there. Jag hade så kul! Dansade massa, skrattade massa och dansade ännu mer. Mitt i all lycka (och fylla) kände jag att ååh jag vill inte åka hem! Jag vill göra en säsong till! This is life liksom.
 
Här kommer iallafall lite bilder från kvällen som lätt varit den bästa hitils! :)
 

fire of anatolia

I tisdags åkte jag och Rebecka med på en av utflykterna vi säljer, men inte åker med på. Vi har några stycken sådana, typ delfinshow, dyking och fire of anatolia. Vi får följa med om det finns möjlighet och tid. Jag har velat åka på denna sen jag kom, och nu fick jag äntligen!
 
Vi styrde mot Aspendos, det ligger ungefär en halvtimme från Side. Där har dom byggt upp en stor scen och läktare för att gruppen fire of anatolia ska kunna visa sina shower. Det är en dansgrupp som bland annat har varit med i eurovision song contest när den hölls i turkiet. Denna gången var det showen Troya dom visade, med den trojanska hästen och hela kitet. Men det är bara dans då alltså, ingen teater eller så. Och åh, det var amazing. Helt sjukt bra! Dansfantasten i mig sprudlade av lycka.
 
Det är 200 dansare som är på scen, ibland samtidigt. Helt otroligt att dom kan organisera sig och göra det så jäkla bra! Sjukt impad och mycket nöjd med kvällen satte jag mig i minibussen och åkte hem till Side igen.
 
Här är lite bilder från showen, inte superkvalité dock. Det var jättemysigt där vid scenen! Den står utomhus så man sitter under bar himmel och har det bra. Aningen kallt var det dock, det märks att hösten är här!