ManavgatÅngrade lite smått att jag sovit bort hela dagen när jag väl gick ut och upptäckte hur varmt och skönt det var. Men äh, sova är skönt och jag tror jag behövde det. Känner att min förkylning börjar försvinna, är mycket piggare. Nu i eftermiddag har jag varit i Manavgat för lite shopping. Hittade ingenting, men fick med mig en låda hårfärg iallafall. Tänkte jag skulle gå bort till andas shops för ett sista försök, behöver verkligen nya transferskor!

natti natt

 
Här står jag och posar med min tyrkiareiser-kompis på mobilen. Skitsmart liten pryl, man kan putsar skärmen med den och när man inte använder den sitter den fast där på baksidan. Anyhow... Ikväll har vi käkat på Ocakbasi, yummy as always. Jag och några till gick en sväng till Royal sen och tog en drink. Träffade guggis och snackade lite sen åkte vi alla hem. Nu sitter jag på kontoret och surfar runt lite, ska strax gå hem. Imorgon är jag ledig! Ska bli så skönt med sovmorgon, sen får vi väl se vad jag hittar på. Synd att det inte är marknadsdag, men jag kanske tar mig en sväng ner till centrum och kollar i butikerna lite grann. Godnatt på er♥

oväder

Igår trodde jag nästan att domedagen var kommen. Runt klockan 10 började det regna, och jävlar vad det regnade! Åskan kom strax efter och blixtarna var som strålkastare över staden. Helt sjukt! Jag och Cicki stod vid balkongdörren och bara glodde, höll vi våra händer mot väggen när den dundrade så kände man hur det vibrerade. Är glad att det inte var jag som skulle gå ut och åka till flygplatsen.... Idag vaknade jag upp vid åtta och såg ut på en klarblå himmel, som om allting bara var en dröm.