Debut

Idag har vi varit ute på massa ärenden hela förmiddagen. Vi har handlat, lämnat hund, hämtat madrasser, mm. Höjdpunkten var ju dock när jag äntligen fick handla min första flaska på Systembolaget! Det har liksom inte behövts, men nu är det gjort. :) 


Nu ligger vi hemma hos Sarah igen, utspridda i huset och vilar. Maria ligger här och sussar bredvid mig, men jag är inte särskilt trött. Ska nog läsa lite inom bok - snart är det dags att fixa oss själva, mat, bål och annat inför kvällen. :) 

Ljusdal

Nu är vi framme på slutdestinationen, Ljusdal! Nu sitter vi i Sarahs mysiga hus ute i skogen och pratar. Tog ett glas vin (yaay, allt är som vanligt!) men snart ska vi nog sova - vi är ganska trötta hela högen. Imorgon har vi mycket att stå i tydligen, fixa och trixa inför kvällen. :) 

Fick varmt välkomnande på stationen! 

Påväg uppåt landet

God dag! Idag åker jag tåg. Är påväg upp till de norrländska skogarna, typ. Har åkt i fem timmar, bara två kvar! Hoppade på tåget i Alvesta i förmiddags och på det satt Maria. Så härligt att få krama om henne igen. Nu har vi varit en Stockholm en sväng, bytt tåg och fiskat upp Natasha! Resan fortsätter, och pm ett tag stiger rebban på också :)