se klart

Tusen tankar rusar genom huvudet på mig just nu. Försöker få ordning på dom alla - placera dem rätt, ge dem ett turnummer. Jag behöver se klart. Jag behöver förbereda och organisera, har inte tid att vara snurrig. Men jag är lite känslosam. Just nu är jag här. Just nu ligger jag i min säng och hör ett svagt ljud av pappas snarkningar ovanför. Det känns som om världen utanför mitt rum snurrar, men jag är alldelles stilla här. Snart kommer jag vara någon annan stans. 
 
Läste texten ovanför och insåg att det låter som om jag ska dö. Det ska jag inte, jag ska bara ut på äventyr. Ett tidsmässigt ganska långt. Avståndsmässigt... också ganska långt. Tillräckligt långt för att inte kunna springa över till bästis efter jobbet, eller ta bilen och köra den välkända sträckan mellan mina hem. Å andra sidan, så kommer jag med all säkerhet snart kalla även denna nya plats för mitt hem. Det känns bra att tänka så, för även om det kommer bli jobbigt att säga hejdå (vi ses snart), så vet jag att det här kommer bli bra. Det här är vad jag vill. En av de saker jag vill. 
 
 
 
 
 
 

saturday nightHar spenderat lördagskvällen ute hos Linnea i kånna med henne + Nathalie & Fia. Innan idag var jag väldigt sugen på att gå ut och dansa, men efter alla skratt ikväll känner jag att detta var bättre. Nu ska jag gå bort till Fia och somna i hennes säng. Godnatt.

natti natti

Nu får det va nog för idag. Har krupit ner i sängen nu efter lite fredagsmys med mamma/vid datorn/vid tvn. Katten snarkar redan (nej det va inget skämt) så jag ska väl sova jag med haha. Men först lite läsning!