day off

Idag har jag och Sarah varit lediga! Det har vi firat med en härlig dag på Royal Beach. Dagen lång har vi legat i varsin solstol - läst, ätit jordgubbar och snackat skit. Badat har vi gjort också såklart, massor! :)

Nu sitter jag på min balkong tillsammans med några av de andra brudsen och tar det lugnt.Bild från när vi var påväg hem, när vi tillslut slitit oss från det sandiga paradiset. Idag stannade vi länge nog för att kunna njuta av de bästa timmarna där nere. När badbussarna kört tillbaka turisterna till deras hotell, när solen står lågt på himmelen och när allt är lugnt och stilla. Må bara älska det!

duktig flicka

Idag fick jag ett ryck när jag var hemma på siestan. Plockade upp alla kläder från golvet, slängde massa skräp, damsög och torkade golvet till och med! Nu när det är så rent, fint och städat härinne förstår jag knappt hur jag kunde sova i skiten, haha. Okej då, SÅ illa var det faktiskt inte. Har tvättat också, och nu lagar jag mat. Nöjd med vad jag presterat ska jag strax lägga mig och vila. Inatt ska jag & Sarah ta emot ett gäng gäster från Stavanger och Kristiansund! :)Hej Ronneby!

Idag har jag varit på flygplatsen, tagit emot ett glatt gäng från Ronneby. Det var verkligen en riktig mys-transfer. Alla var pratglada & köpsugna så jag gick runt i bussen hela vägen till Side. Nu är jag tillbaka på kontoret, väntar på lite mat sen ska jag gå hem. Ikväll ska vi nog gå ut och ta en drink, har sovmorgon imorgon så man får lov att passa på!
 
puss & kram