ordning & reda

Nu har jag plockat iordning i mitt rum, för en timme sedan så såg det ut som kriget här inne. Smutsigt är det också, sopade ihop en hel hög med damm och sand och annat mysigt. Fräscht va? haha, jag veet. Dammsuga får jag göra imorgon, nu ska jag försöka sova ett par timmar innan det blir uppstigning för jobb igen. Kvart i två blir det avfärd till flygplatsen men imorgon står det "Zzzzz..." på mitt schema hela dagen så jag får vila ut då. Och dammsuga. suck.


update from homeHar precis skypeat med mammsen! Fick en rundtur runt huset och massa prat om allt möjligt. Fint avslut på dagen. :)

Alanya

Igår drog vi till Alanya, hela gänget! Runt sjutiden så stod vi utanför kontoret och väntade på att Kemer-gänget skulle plocka upp oss. Då det tog en jäkla tid, så passade vi på att dricka lite vin. Dem kom tillslut iallafall, och efter en timmes färd i partybussen så var vi framme i Alanya. Där blev det middag och snack innan vi drog ut på stan! Vi kände oss som små myror på en stallbacke typ, det där stället är aningen större än vårt lilla Side. :) 
 
 
En del av gänget utanför kontoret igårkväll! 
 

Liknande inlägg