flygplatstjänst, internet & sånt

Idag har jag varit på flygplatsen mest hela dagen, vinkat av och tagit emot nya gäster. Det börjar bli ganska varmt ute nu, idag var det 34 grader i antalya. Vill lova att mina fötter inte luktade hallon när jag kom hem och sparkade av mig klackskorna... haha. Nu ligger jag i min säng och tar det lugnt, äntligen har vi fullt fungerande internet här hemma! Är ensam ikväll, Cikki har åkt tillbaka till flygplatsen hon. Men jag har snackat med christina en bra stund nu, myys. Så himla sköönt med internet hemma så man kan ha lite mer kontakt med omvärlden. Nu ska jag läsa mig till sömns tänkte jag, imorgon blir det uppstigning i vanlig ordning! 
 

pancakeparty

Idag har jag varit ledig! Sov länge, sen åt jag frukost nere hos Sarah. Efter lite om och men så tog vi oss ner till strandpromenaden, hängde på side beach club. De har sånna där härliga soffor som man typ kan ligga i, hur nice som helst. Efter en stund blev vi varma, så vi stack hem, hämtade badkläder och la oss på stranden. Badade och solade hela eftermiddagen. Nu ikväll har vi haft pancakeparty nere hos Sarah & Maria. Massa mys! Livet är allt bra härligt här, speciellt med massa fina människor runt omkring. 
 
Imorgon har jag lite sovmorgon, sen ska jag till flygplatsen tillsammans med Rebecka! Nu ska jag se på någon film eller serie tror jag. Har varit och snott massa grejjer från Marias hårddisk. Skärgårdsdoktorn och åtta säsonger av desperate houswifes bland annat - slappstunderna i lägenheten är räddade! 
 
 

im alive

Hej!

Ville väl mest säga att jag lever. Tänkte jag skulle bli bättre på att skriva här, både för er där hemma och för mig så jag kan titta tillbaka sen. Snart ska vi få Internet hemma, då blir det nog bättre. :)

Nu ska jag jobba vidare, ha det!