Eringsboda

Hej hopp!
 
Nu är jag hos Cecilia och Johan i Eringsoda. Har det bra här, mysigt att få lite quality-time med systra mi. Idag har vi varit i Kalmar och shoppat lite. Besökte IKEA, ett shoppingcenter med de vanliga klädbutiker och så lite annat smått och gott. Jag köpte ett par jeans, nu ska jag bara använda dem. Är en sån person som aldrig använder jeans men tänkte försöka bli bra på det nu ;) Nu ligger jag i sängen med datorn på min nya rosa bräda som jag köpte på IKEA, har glasögonen på också så känner mig som ett riktigt proffs. Haha. 
 
Tänkte kolla på Paradise innan jag somnar, missade igår så nu har jag två avsnitt att gotta mig i. Spännande. 
 
 
Zaia, husets ena knäppis, ser hellre på sitt favoritprogram djurakuten. 
 

Fina byn

 
 
Ännu en härlig dag med superfint väder! Efter åtta månader med strålande sol nästan varje dag är jag inte riktigt van vid att det kan ta veckor innan man får se solen. Menmen, när det väl är sånt här väder får man passa på att njuta. Vill att sjön ska frysa till is nu, är sugen på att åka skridskor. Det behöver dock inte börja snöa riktigt än, vill ha lite mer höstkänsla först. Har liksom inte riktigt hunnit med. 

Sune

Ikväll har jag varit hos fia ett par timmar, suttit i köket och pratat. Och jag har gosat med Sune, min nya kompis! Saknar majsan så det gör ont ibland, kan fortfarande höra hur hon springer upp för trappan eller se henne sitta utanför köksfönstret och stirra tills någon släpper in henne. Åh, min älskling. ♥