the last summersun

 
Idag har jag varit ledig. Steg upp klockan 11, var sjukt uttråkad i ett par timmar. Låg och grubblade på om jag skulle gå till stranden eller inte, kände varken ork eller lust att gå dit. Det blev lunch med Martina till frukost, sen fann jag äntligen lugnet. Släpade ut min goa fotölj på balkongen och njöt av solen härifrån. Somnade gott där jag satt och vaknade först när solen försvunnit bakom hustaken. Vet inte hur länge jag satt där, två timmar kanske tre. Relaxing på hög nivå! Jag sitter fortfarande kvar här ute i min fotölj, men nu är det mörkt omkring mig och jag har fått ta på mig en kofta. 
 
Ikväll ska vi nog gå bort till Little Norway och äta. Standard numera! Men de har så jäkla god mat, skandinavian inspired med kokt potatis, sås, ärtor och morötter. Mumma. 
 

dinner

 
Fixade min favorit turk-mat till middag. Inte för att det är turkisk mat, men för att det är det jag brukar laga här nere. Stekt halloumi, abourgine och pasta med pesto. Mums. Nu ligger jag i sängen och slappar lite, ska åka till flygplatsen om en dryg timme. Uppdaterar mig om stormen hemma på aftonbladets live-tv. Blir orolig för er där hemma! Stanna inne är ni snälla och flyg inte iväg ♥