grease is the word

Ikvall har jag suttit nere hos Maria och pratat hela kvallen, superhygge! Mellan snacket och gapflabben sa har vi lagt upp en plan for var kommande villagetour. Ser fram emot det, tror det kommer bli riktigt bra! :)

Nu ska jag somna in till the best movie ever made, grease is the word is the word is the word...till havs

 
Idag drog jag, Maria och Louise på dykning igen! Louise skulle ta sitt dykcert och jag kände att jag ville göra någonting på min lediga dag. Maria vart väl mest övertalad, haha. Det var iallafall en väldigt bra dag! Vi såg livs levande delfiner som hoppade omkring därute!! Så jäkla coolt. När vi var nere och dök sen så visade min dykarinstruktör mig en bläckfisk ocskå, den såg slimig ut och hade långa armar. När vi var nere andra gången så fick vi se en gammal båt som låg där på bottnet, och ett konstigt litet djur som tydligen kallas för searabbit
 
När vi kom tillbaka till hamnen promenerade vi bort till Side beach club där Sarah och Emrah var. Vi låg och chillade i deras härliga utemöbler med en drink i handen en stund, det ska va gött att leva så att säga! Innan vi gick hem käkade vi Tacos på tropic och gosade med massa söta kattungar. Minst sagt en bra dag! :) 
 

man måste ju hänga med

 
 
Här sitter jag i mörkret som ett annat spöke. Så jäkla skönt att sitta ute nu när det faktiskt börjar bli lite kyligt. Vissa skulle kanske inte kalla 23 grader för kyligt, men efter en hel sommar i stekande, sjukt svettframkallande värme gör jag det. Sitter mest och väntar på att det senaste avsnittet av Idol ska ladda färdigt, sen ska jag lägga mig tillrätta i sängen och glo på det. Man måste ju hänga med!