God jul och grattis

Lite bilder från dagens Jul- och födelsedags-firande i Eringsboda. Massa mys! ❤️ Nu sitter vi hemma i Ljungby igen och ser på bingolottos uppersittarkväll, men ingen vinst här inte! 

Jul-ledigt

Idag jobbade jag min åttånde dag på raken, så nu säger jag tack och bock för några dagar - nu är det jul-ledigt! Det ska bli så skönt att bara hänga med familj och vänner ett tag, den senaste tiden har verkligen flugit förbi i ett rasande tempo och jag har haft mycket att göra hela tiden. Önskar att jag haft mer tid till att göra sånt jag inte hunnit, jag hade velat umgås mer - men det kommer ju nu. Är iallafall nöjd och glad över att jag tränat massa den senaste tiden, så nu kan jag njuta av julmat  och knäck med åtminstonde en gnutta gott samvete. 
 
God jul på er alla, ho ho ♥

En bättre söndag

Idag vaknade jag innan klockan slagit nio och kände mig utvilad, det var såå himla skönt. Är så glad att jag inte lät mig själv bli övertalad att gå ut igår, för känslan jag hade i morse var fan guld värd. Efter jag och pappsen ätit frukost så gick vi ner till stan en runda och handlade lite, sen har jag kokat knäck här hemma! Snart är det jul hörrni, så himla mysigt! Nu har jag kollat på filmen jag somnade ifrån igår kväll och snart ska jag byta om och cykla till jobbet. Har jobbat på Axells hela veckan, men ikväll blir det ett pass på hemtjänsten. Verkligen en bra dag idag, produktiv och mysig. ♥
 
 
Veckan som gått har också varit bra, det känns som om jag bara jobbat och tränat men när jag tänker efter har jag ju faktiskt hunnit med en del annat också. Till exempel varit i Ryssby hela två gånger, ena gången på examensfika hos Rydell och andra på sleepover hos Sabina. 

Liknande inlägg