delat med mig

Idag tog jag mig en tur till Växjö, saknar verkligen att hänga där! Det var alltid så bra att vara där, träffa alla fina i skolan och hitta på saker på helgerna. Sova på Gustavs soffa, bli full med Jennie. Memories, haha. Idag träffade jag iallafall Elin, det var så kul att se henne igen. Hon mötte mig i stan så köpte vi med oss kycklingbaguette & fika och åkte hem till hennes fina lägenhet. Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord i ett par timmar. Älskar att jag har så kloka vänner som man verkligen kan prata med.♥ 
 
Frammåt kvällen var det dags för mig att dra vidare, till Kungsmadskolan närmare bestämt. Där skulle jag nämligen träffa några elever som ska på kommande reseledarskola om hur den är och hur det är att arbeta som guide. Hur kom det här sig då? Min "gamla" rekor ringde mig för ett par veckor sedan och undrade om jag hade lust att komma och prata lite då de här eleverna ska på samma skola som vi var på (Service & co, spanien). Det var roligt faktiskt! Så kul att se dem lysa upp och se förväntansfulla ut när de lyssnade, att de reagerade på saker jag sa och att de antecknade en del. Det kändes bra att jag kunde ge dem någonting liksom. Visade dem även lite bilder, och de ställde frågor. 
 
Är så himla glad att jag fått den här chansen, och att jag då fick chansen att åka till spanien. Det gav mig verkligen en sjuts ut i världen. Önskar jag kunde följa med tjejerna dit och göra allt igen, även ifall det var hårt var det så värt det! Helt galet underbara veckor. Men det hade ju såklart inte varit detsamma utan alla som var där då. 
 
 

jobb och vardagsmotion

Hej! 
 
Inatt sov jag som en sten, kände verkligen att jag låg tungt i sängen när pappa väckte mig. Det var lite konstigt, men också ganska skönt. Nu sitter jag vid köksbordet och leker hemmakontor, haha. Håller på att fixa med lite olika saker, mailar och skriver. Snart ska jag klä på mig och cykla upp till jobbet. Idag är sista dagen av mitt kvällspass-maraton, efter ikväll har jag nämligen jobbat sex kvällar i rad! Ska inte påstå att jag är direkt sliten, men det ska bli skönt att kunna göra någonting annat imorgon. Typ träna och se på säsongs-premiären av Greys Anataomy, wiiiii!! 
 
Under de här dagarna har jag också unnat (för det är ju faktiskt snällt mot kroppen) mig själv en hel del vardagsmotion. Har varit ute och gått i fina kronoskogen nästan varje dag pluss att jag cyklat till jobbet fyra dagar av sex. Det är fem km en väg, så det är ju bra! 
 
 

Poddar och sånt

Det finns förmodligen flera stycken därute som tycker att jag är lite "efter" när jag skriver det här - men åh jag diggar podcasts! Fick upp ögonen för det när jag började lyssna på Aina och Tobias - paradispodden, har ju såklart vetat om att det funnits men aldrig lyssnat på någon. Anyways! Idag laddade jag ner appen podcaster och upptäckte att det finns en hel värld av poddar! Flera av dem hamnade direkt på min prenumerations-lista. 

Nu ligger jag i soffan och lyssnar på en learn turkish-pod. Inte för att jag tänkt lära mig snacka flytande, men vore kul att kunna och förstå lite mer. Det här var iallafall riktigt roligt! Har koll på det mesta han pratar om i de första avsnitten, men lär mig ändå massor. Till exempel vad man ska säga till folk man känner kontra folk man nyss träffat. Sådant är ju bra att ha koll på, annars kan det bli ganska fel. 

Nu ska jag fortsätta lyssna!