delat med mig

Idag tog jag mig en tur till Växjö, saknar verkligen att hänga där! Det var alltid så bra att vara där, träffa alla fina i skolan och hitta på saker på helgerna. Sova på Gustavs soffa, bli full med Jennie. Memories, haha. Idag träffade jag iallafall Elin, det var så kul att se henne igen. Hon mötte mig i stan så köpte vi med oss kycklingbaguette & fika och åkte hem till hennes fina lägenhet. Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord i ett par timmar. Älskar att jag har så kloka vänner som man verkligen kan prata med.♥ 
 
Frammåt kvällen var det dags för mig att dra vidare, till Kungsmadskolan närmare bestämt. Där skulle jag nämligen träffa några elever som ska på kommande reseledarskola om hur den är och hur det är att arbeta som guide. Hur kom det här sig då? Min "gamla" rekor ringde mig för ett par veckor sedan och undrade om jag hade lust att komma och prata lite då de här eleverna ska på samma skola som vi var på (Service & co, spanien). Det var roligt faktiskt! Så kul att se dem lysa upp och se förväntansfulla ut när de lyssnade, att de reagerade på saker jag sa och att de antecknade en del. Det kändes bra att jag kunde ge dem någonting liksom. Visade dem även lite bilder, och de ställde frågor. 
 
Är så himla glad att jag fått den här chansen, och att jag då fick chansen att åka till spanien. Det gav mig verkligen en sjuts ut i världen. Önskar jag kunde följa med tjejerna dit och göra allt igen, även ifall det var hårt var det så värt det! Helt galet underbara veckor. Men det hade ju såklart inte varit detsamma utan alla som var där då.