Fy bubblan...

... Vad jag måste stiga upp tidigt imorgon. Är verkligen ingen morgonmänniska nowadays. Nåväääl, jag ska nog överleva. Godnatt 😘Bra vecka

God kväll! 

Idag har jag packat min lilla (eheh) väska, imorgon drar jag till Oslo! Det blir bra. Just nu sitter jag i soffan hemma hos pappa med honom och Marie och tar det lungt. Vi har ätit god mat och glass MEN har varit och simmat idag så det var okej ;) 

Det är verkligen en bra vecka det här, har någonting att göra hela tiden. Igår träffade jag Sabina nere i stan, vi åt lunch och gick i butikerna. Pratade massor. Lägger upp en fin liten bild på oss från juldagen ❤️
finally made up my mind

Som jag skrev igår har jag nu äntligen bestämt mig för vad jag ska göra den kommande tiden. Efter att ha grubblat och funderat i många veckor bestämde jag mig häromkvällen för att nä - imorgon ringer jag och tackar ja till jobbet i Bodrum. Sagt och gjort, det blir en säsong till i Turkietresor-uniform! Det känns så bra att äntligen ha en plan och att inte behöva gå runt med suckande beslutsångest längre. Det här kommer bli så bra, ser verkligen fram emot mitt nya äventyr!
 
Trots att jag varit i Turkiet flera gånger förut är Bodrum en helt ny plats för mig, vilket gör det till en större utmaning - och det gillar jag. Det kommer bli hårt slit med att lära sig en ny stad och nya hotell utan och innan, men det blir kul också. Har köpt en ny fin anteckningsbok ändamålet till ära idag, haha. Det dröjer fortfarande ett tag tills jag ska åka iväg, vilket känns bra. Jag har tid på mig att ordna med saker och ting, och jag har även massor med tid tillsammans med mina nära och kära. Det känns lite knäppt att den kommer dröja ännu ett år (minst) innan jag får vara med om svensk sommar igen, men förhoppningsvis blir det lite vår här hemma innan jag drar iväg. 
 
Åh, det här kommer rocka!