kärleken till Bodrum

Herregud vilken dålig bloggare jag varit på sistonde, jag som skulle vara så duktig och dokumentera den här underbara sommaren. Än så länge har jag iallafall allting i färskt minne, det har hänt så mycket kul på sistonde! Vi har varit på riktiga Bodrumfester, roadtripat med moppe och skrattat åt alla galna saker som händer på jobbet varje dag. Veckorna bara flyger förbi och jag kan inte förstå hur mycket tid som redan sprungit förbi. Precis som förra året så har jag börjat få lite "mitt-i-säsongen-ångest" i form utav längtan efter nära och kära, funderingar på vad jag ska göra efter det här och känslor av att vilja spola tillbaka tiden - börja om och göra allting igen. 
 
Det här stället är fantastiskt, tanken på att packa väskan och åka hem känns minst sagt förvirrande. Tanken på att vinka hejdå till alla fina människor jag lärt känna här försöker jag vifta bort så fort den kommer till mig. Som tur är finns det fortfarande tid, och vi ska minsann fortsätta njuta och ta vara på allt i samma anda som vi gör just nu. 
 
Som den gamle fiskaren sa, kärleken till Bodrum lämnar aldrig folks hjärtan. 
Han hade så rätt. 
 
 

Hotelservice

Idag har det varit en lång dag på jobb, men en bra sådan! Man kan väl säga att jag började redan igår natt då vi åkte till flygplatsen för att hämta ett gäng gäster från Arlanda. Efter transfern drog vi hem och sov ett par timmar innan det var dags igen. Nu idag har vi varit ute på hotellen för att träffa våra nya gäster, tagit en sväng ut till flygplatsen igen för att hämta fler och varit på ännu några hotellträffar. Men som sagt, det har varit en bra dag! Här är några bilder från när jag och Anna-Karin hade hotelservice på fina serene beach resort i Turgutreis, den näst största "stadsdelen" här på bodrum halvön :) 

En natt på stan

 
Lite bilder från torsdagens efterlängtade utgång, vi hade så jäkla kul! Det var verkligen länge sen sist så ett besök på Gumbet barstreet var efterlängtat. Det var jag, natasha, Elin och Kemal som drog på oss våra dancingshoes och drog ut för en natt på stan. 

Mer sånt! Och mer annat, mer mer. Halva tiden har gått här nu och det känns för konstigt för att vara sant. Säsongen är ju lite kortare här än i Side, så det är lite ovant att det inte är långt kvar. Samtidigt som det känns bra. Iallafall, vad jag skulle komma fram till se att nu ska vi hitta på massa saker! Se oss omkring, upptäcka och göra. Åka vilse, lära oss knäppa saker och se platser vi aldrig varit på. Så att vi kan åka hem och känna att vi verkligen varit här.