finbesök

Idag har det varit en lite extra bra dag, jag har nämligen varit och plockat upp Mamma & Inge på flygplatsen! Det känns så kul att ha dem här, kramas lite och visa dem var jag lever och bor. Ännu har vi inte hunnit med så mycket - jag jobbade in på kvällen, sen tog jag med dem till en matbutik för att handla lite åt dem. Imorgon ska jag och mamma på hamam, det blir skönt! Jag har ganska mycket ledig tid på dagen så det blir nog lunch tillsammans och lite sol och bad också. 
 
Nu är jag hemma hos mig igen, ska se på ett avsnitt eller två av Orange is the new black innan jag somnar. Kunde knappt bärga mig när jag hörde att säsong två kommit ut! Vår midsommar

Hade en riktigt bra kväll igår! I princip hela dagen gick åt till förberedelser för min del, allt ifrån klänningsjakt till matlagning och dekoration. Framåt åtta så kom våra gäster, då åt vi all god mat som vi fixat. Buffé stod framdukat med köttbullar, ägghalvor, potatissallad och lite annat smått och gott. Det verkade som om det uppskattades iallafall då alla gick och hämtade mer både en och två gånger. :)

Efter middagen vars det lekdags, Anna-Karin agerade lekledare och vi hoppade säck, lekte sant eller falskt, dansade små grodorna och drack "nubbe" till svenska snapsvisor. Så mysigt! Helt ärligt så tror jag inte att jag firat så svenskt hemma i Sverige ens en gång, haha. Framåt midnatt var det dags att packa ihop, så då förflyttade vi oss till bargatan där vi dansade in på småtimmarna. 


In the making... 
Tadaaa! Visst blev den fin? 
Förberedelser för midsommar

Imorgon vankas det midsommarparty och vi förbereder för fulla muggar här på Imba! Jag och AK har fixat ihop grunderna till en sjukt jäkla fin midsommarstång och nu rullas det köttbullar i mängder, återkommer med resultatet imorgon...