födelsedagsfirande

I onsdags fyllde jag år och jag hade en mysig, lugn dag. Vaknade till ett sms där det stod att jag blivit rosad. "blombud" från Oslo, tack så mycket!♥ Jag och pappa tjuvstartade firandet lite i tisdags faktiskt, vi bakade våfflor och så fick jag paket. På onsdagen sen firade jag lite med mamma och inge, vi åt mammas goda tacopaj och jag öppnade lite mer paket. Frammåt kvällen sen kom även Fia förbi en sväng, då smaskade vi på prinsesstårta. Mums! 
 
 
Igår blev jag lite firad också, blev bortskämd med bio och middag i Växjö tillsammans med min fina vän Sabina. Vi såg filmen boktjuven, hade aldrig hört talas om den men den var helt klart sevärd! Gillar när filmer inte alltid handlar om krig med aliens eller förälskade tonåringar på highschool liksom... haha. 
 
Iallafall, tack för allt! ♥

Äntligen tillsammans igen

Vad går upp emot en söndag då hela krullpatrullen + Moa är samlade? Åh, inte mycket! Idag var det äntligen en sådan dag, och det är otroligt nog över 1,5 år sedan det hände sist. Jag har spenderat dagen med dessa fina hemma hos Erika och Julius i Nybro. Det har varit alldelles underbart att kunna träffas igen, bara umgås och prata - tycker om er flera varv runt jorden och tillbaka. ♥
 
 
Vi försökte oss på det där med gruppbild, men resultatet blev liksom.... så jäkla bra att vi håller det för oss själva! Så det får bli en sån där omtalad selfie istället.
 

bättre lördag

Strax landar dem i Antalya, större delen av mina fina kollegor på Turkietresor. Kan tänka mig vad de känner just nu, sådan lycka! Jag känner det också, någon stans långt nere i magen. Nästan som om jag var där med dem. Om lite drygt en månad är det min tur att hoppa på flyget, och jag är glad att jag har extra mycket tid här hemma. Riktigt än är jag liksom inte redo att åka, riktigt än är jag inte klar till att säga vi ses till nära och kära. 
 
Idag har jag en riktig bra lördag. Jag tog lång sovmorgon, sen hoppade jag i träningskläderna och gick ort till gymet. Efter cirkus fyrtio minuter kondition gick jag hem, duschade och åt frukost.Nu sitter jag här, nyduschad och känner mig riktigt bra. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men ikväll blir det härligt häng med några fina vänner. ♥