Härlig dag på jobbet

Idag steg jag upp klockan halv ett efter nattens transfer, såå skönt att få sova ut. Jag skulle inte börja jobba förens klockan fem så jag drog på mig bikinin, gick ner till poolen och simmade några vändor innan jag åt "frukost". 

Nu är jag tillbaka hemma efter kvällens träfftider, jag och AnnaKarin sitter på balkongen och chillar lite. Kom på att det är juni imorgon, helt galet! Tiden går så fort så det nästan är läskigt. Saknar er därhemma! Men jag har det bra här också, nu börjar sommaren dra igång på riktigt med allt vad det innebär, mycket gäster, mycket skojj. Det är fortfarande inte särskilt varmt på kvällarna, vilket är ganska skönt ändå. Jag hoppas att kvällarna kommer vara ljumna i sommar, men inte mer. Det är lite jobbigt när det är supervarmt på nätterna också, att aldrig få riktig svalka liksom. 

Anyways! Imorgon ska jag sitta på kontoret hela dagen. Det står egentligen dykning på mitt schema, jag skulle åka för att studda den utflykten men den har blivit inställd pga dåligt väder. På min mobil står det att det ska vara 23 grader och sol, men det kanske ska blåsa mycket eller nåt.  

Nu ska jag lägga mig i sängen och se om jag kan få igång en serie, internet har inte riktigt samarbetat idag. 
Imba

Lite bilder från vårt place, Imba house! Det hela är ett lägenhets hotell, men i sommar kommer det bara finnas till uthyrning för privatpersoner - alltså inga charterresenärer som kommer hit på en veckas semester. I börjar var det bara vi på hela anläggningen, men nu har det flyttat in lite turkar här och var. Vi bor typ så långt upp man kan komma, hotellet är liksom byggt på sluttning, så man går i massa trappor ute för att komma upp till byggnaden vi bor i. Men det är väldigt fin utsikt här uppe, som ni kan se på bilderna. Från vår balkong ser man dock inte så mycket, men det är väldigt mysigt. Vår balkong/uteplats är den på första bilden. Förutom att det är lite fuktigt så trivs vi bra här! På baksidan av våra sovrum är det liksom "bergsvägg" så sär har vi bara som ett källarfönster, därför är det lite fuktigt här inne - men det brukar bli bättre om man slår på AC:n. 

Så här bor jag! Feel free to visit :) 

Nödvändigt fix

Hej! 

Förlåt för att jag har varit extremt jättedålig på att skriva här. Det har varit mycket på sistone, ett fullproppat schema och inte så mycket fritid till annat än att sova. Men nu, nu hoppas vi att det blir bättre! Idag har jag varit ledig och dagen har verkligen sprungit iväg. Min plan var att ligga på stranden, men så blev det inte. I tre dagar har det varit cirka 30 grader och superväder, men min offday till ära var himlen mulen och det var "bara" 25 grader. Jag passade på att göra lite nytta här hemma istället -städade, diskade, tvättade och möblerade om i mitt rum! Framåt eftermiddagen kom natasha hit, då tog vi oss ett dopp i poolen. :) det har varit väldigt kvavt idag, så det var skönt med svalka. 

Senare tog vi oss en tur till midtown, ett stort köpcenter som finns här. Vi strosade omkring bland butikerna lite, sedan gick vi in på carrefour för att handla lite mat att ställa i våra ekande tomma kylskåp, haha. Så skön dag ändå! Känns bra att ha fått lite nödvändiga saker gjorda.  
Mitt rum som det ser ut nu, lite tomt på väggarna men jag ska sätta upp foton så fort jag får tag på häftmassa eller något liknande.