Färdig för idagHär sitter jag, i personalrummet, redo och väntar på att få gå hem till sängen. Har jobbat kväll idag, liksom igår. Tycker det är ganska skönt faktiskt, har heller ingenting emot att jobba så här på helgerna. På något sätt så känns det rätt gött att cykla omkring på jobb-uppdrag bland husen samtidigt som man möter folk påväg till fest och annat ståhej, ibland är det skönt och slippa bry sig liksom. Dra på sig nåt bekvämt och jobba istället. Ha! Vilken tråkmåns jag låter som, men så kan det vara ibland. Imorgon ska jag jobba igen, lite ledig tid på måndag och sedan har jag en hel jobbvecka på axells framför mig, ska bli kul att komma tillbaka dit! 

Happy Saturday people! 

en bit på rätt ställe

Igår spenderade jag och mamma dagen i Eringsboda med lilla Lovisa då hennes fina mum & dad var iväg på annat håll. Vi hade en mysig dag med lek & bus och någon tupplur i soffan, mosters lilla flicka har blivit så stor medans jag varit borta. När jag åkte i slutet av april kunde hon knappt bära upp sitt eget huvud, nu både kryper, står och raecar hon fram. 
 
 
 
Det var gött med lite ledig tid, för som tur är har jag funnit mig ett jobb här i stan och jag har faktiskt jobbat en hel del de senaste veckorna. Aldrig trodde jag att jag skulle jobba inom hemtjänsten och faktiskt tycka att det går bra liksom, men det gör det. Det är ett ganska mysigt jobb, cykla omkring här i krokarna lite, hjälpa de äldre med vad det nu kan tänkas vara och komma hem och känna att man gjort någonting liksom. Och hela den här grejjen med flertalet besök inplanerade på en dag känner jag mig hemma i, nästan som att glida omkring i Bodrum och möta upp på de olika hotellträffarna. Det känns iallafall som om jag lever här och nu och det är väldigt skönt, jag längtar inte härifrån liksom. Självklart ser jag fram emot saker som jag har framför mig, men där jag befinner mig just nu trivs jag.
 
Att jag "hittat mig själv" känns som världens mest klychiga sak att skriva, å andra sidan skulle det väl inte stämma heller, men får jag skriva att några bitar fullit på plats? Jag vet inte vilka, och jag vet inte vart de legat och dammat innan - men i år känns allting så bra. Sedan jag kom hem har jag kännt att anledningen till att jag trivs så bra här hemma nu är att jag haft en sånt sjukt bra sommar, jag har inte förstått det för det makes no sense at all. Men som sagt, så tror jag att det var en bit eller flera som hittade till sin plats medans jag svettades som en tok och under den gassande solen. Därför tänker jag att det kanske är därför jag känner mig lugn, inte känner världens stress med att hoppa på nästa tåg. Jag hade som inställning redan för flera månader sedan att jag skulle se hösten i Ljungby som en del utav allt, inte någonting som jag bara ska vänta ut. Jag har blivit en rastlös typ, hungrig efter mera. Vad jag vet säkert är att jag kommer aldrig vara färdig med att se mig omkring i världen - samtidigt som bilden av mig när jag slår mig ner är i ett litet hus med cykelavstånd till ica. Med trädgård, altan och grill. Och ett semesterhus i Grekland. 
 
Ja, nu skrev jag nog det här mest för min egen skull. Det var skönt att sätta lite ord på saker och ting, om än de var lite röriga. Nu måste jag sova, imorgon väntar jobb. Sov gott världen och ha en bra helg! ♥
 
 
 

ÄNTLIGENIdag tog jag men mig mitt nyss införskaffade gymkort och mina nyköpta  skor och drog till gymet. Det var så jäkla gött att äntligen få svettas och träna ordentligt, nu jäklar kör vi! 💪