Sist jag skrev här befann jag mig som bekant i Kemer, sedan dess har jag förflyttat mig en del. Efter två dagar där åkte jag vidare till Side där jag höll till tills det var dags att hoppa på flyget till Sverige. Under mina dagar där hängde jag massa med brudarna, vi käkade på restauranger jag längtat efter och vi pratade skit på balkongen - precis som önskat. ♥ En dag hyrde vi även bil och körde omkring i Antalya området för att utforska historian lite grann, vi besökte flera olika antika städer och även ett par vackra vattenfall. Dagen innan avfärd hängde jag med Maria, vi strosade omkring i centrum lite, käkade lunch på tropic och bara pratade. 
 
De sista timmarna spenderade jag sedan med Anna-Karin och Pernilla, det var så skönt att bara sitta på en bar, snacka skit om allt som hänt under sommaren och skratta som galningar innan vi kramades hejdå i ösregnet utanför lägenheten. Att säga hejdå är alltid jobbigt såklart, men att åka hem till Sverige den här gången kändes faktiskt helt okej. Jag kan inte riktigt sätta ord på varför, sommaren har verkligen inte varit dålig - tvärtom, den har varit bra mycket bättre än förra! Det finns så många anledningar till varför, men jag kan säga som så att när jag tänker på Bodrum och mina månader där kan jag inte låta bli att le. Le åt hur fint allting var, skratta åt hur många galna saker som hänt och le lite till för alla fina människor jag träffat, lärt känna och som har så mycket plats hos mig nu. Åh! Jag vill typ stoppa in alla händelser; barstreet-kvällar, nattdopp i havet, skrattanfall på kontoret, dagar på flygplatsen och häng på balkongen etc etc som fyllning i en stor teddybjörn och krama om den. 
 
 


 
 

Kemer
Hej hej från Kemer! Efter en åtta timmars bussresa har jag nu alltså hamnat på Turkiets sydkust, i lilla Kemer. Bussresan var lite dryg emellanåt, men det gick ändå bra faktiskt. Det kändes iallafall väldigt bra att se Anna-Karin igen när jag kom hit igår kväll. Mindre bra kändes det dock att hoppa på bussen och säga hadi bye bye till Bodrum, det var riktigt jäkla jobbigt faktiskt. Hade knappt sovit någonting på natten, på bussen kunde jag inte sova heller - kände bara en sån jobbig klump i magen. Separationsångest? Kanske. 

Kvällen innan avfärd var jag iallafall ute och kalasade med hela officegänget och guiderna från sunweb! Det var en riktigt kul kväll, vi började på en båt ute på havet. Åkte omkring, pratade skit och drack vin från den öppna baren. När vi kom tillbaka till hamnen var alla sjukt peppade så vi fortsatte till bargatan, perfekt avslut på säsong 2014! 

Nu ligger jag på soffan och chillar lite i guidelägenheten här, ska duscha och packa lite (igen, suck) sen ska jag möta AK. Hon jobbar tyvärr men hade iallafall tid att luncha med ni på playan idag! 

SEMESTER!

Alltså... kan ni tänka er känslan jag hade i magen när jag körde från kontoret idag? Jag typ hoppade upp och ner i sätet, haha! Att efter ha jobbat hela sommaren nu faktiskt ha massa ledig tid känns helt... fel? Ja, fel. Konstigt, overkligt och underbart. Nu ska det njutas! Imorgon ska jag gå till stranden här i mitt fina Bitez en sista gång - sola, läsa och äta kycklingsallad med halloumi på blanca. 
 
Nu ikväll har jag packat ner en hel del utav mina grejjer, rensat massa och fyllt soptunnan på parkeringen till hälften. Efter stranden imorgon väntas det städning, lite mer packing och ett besök till kontoret - sen är allt klart. Även om det känns sjukt trist att lämna Bodrum så ska det bli kul att åka iväg till Side. Side i sig självt kommer jag nog ha fått nog av inom ett par dagar, men där borta finns det åtminstonde sällskap. Att vara ensam här på Imba håller på att stiga mig åt huvudet... Jag hoppas att det kommer vara riktigt fint väder så att jag kan spendera dagarna på stranden, och kvällarna på tjejernas balkong. Och så var det ju det där med maten, jag har typ en spikad matsedel på vad jag ska äta när jag kommer dit bort, haha. 
 
jag & rebus förra sommaren