Jul 2015

Annandag jul. Jag och pappa ligger på soffan och äter lite överblivet julgodis, utöver det är nog julfirandet över för denna gång.  Det har varit mysigt som alltid, men oj vad fort det gått! 

Julafton i Eringsboda med syster och hennes familj, tomten, köttbullar och alldeles för mycket godis. Och så såklart Svensson Svensson som avslutning, bästa på hela dagen! 


Juldagen kom och det med traditionellt firande i Annerstad med hela släkten. Minus de stackarna som låg hemma med magsjuka vill säga. Så förutom att vi var typ hälften till antalet så var det en så mysig dag precis som alltid. Efter att ha tjuvat åt mig en talrik gröt från jättegrytan åkte jag vidare mot kvällens festligheter med bästa gänget. 


Det är sååå nice att vara hemma här bland alla finingar som jag tycker så mycket om, blir lycklig ända in i själen av er! ❤

(Såklart vart det obligatoriskt bakishäng på soffan idag... ) 

ses nästa år

Hej! 
 
Vet ni vad? Nu har jag jullov! Eller ja, "plugglov", men ändå! Är så jäkla excited över att ha tre veckor ledigt. Just nu sitter jag hemma i korridoren och väntar mest på att klockan ska gå. Lyckoruset efter en färdig tenta har lagt sig och nu ska det bara bli så skönt att stiga av tåget och krama om mamma. Så mycket vi i klassen har suckat över att vi hade tenta just idag så känns det jäkligt gött att avsluta terminen på det sättet ändå. Kriga in i det sista och sen bara släppa det liksom, skön känsla! Det känns helt galet att det redan är jul, gör det inte? Tänk att första terminen (ja men nästan) på universitetet redan är över. Är glad att jag trivs så bra, att kalmar är en så sjukt mysig stad och att jag har lärt känna massa fina människor. Tror minsann att jag kommer sakna min gata här i stan medan jag är borta. Men nu ska jag hem och krama på vänner och familj hemma i ljungby, i tre hela veckor. Underbart
 
Här kommer en massa bilder från första terminen i Kaalmaah ♥


Haha sista bilden är efter tentan idag... ses nästa år kalmar! ❤

superhelg

Har haft en så mysig helg men min fina Sabina på besök här i Kalmar. Jag och klassen startade helgen men några timmars gruppredovisningar, som vi såklart fixade galant, sen vart det helg! I väntan på Sabina hann jag både plugga, städa lite och träna.
 

När hon kom hit så gick vi till en jättemysig italiensk restaurang här i stan, sen gick vi äntligen och såg Mocking jay på bio! Alltså, wow. Vill typ gå och se den igen. Efter bion hängde vi på cårhuset en sväng innan vi drog hem till min lilla lya. Lördagen bjöd på sovmorgon, en heldag på stan, slapp hemma och lite festligheter. 

 
Efter att ha vinkat av Bibbs vid tåget på söndagmorgonen så låg jag här hemma i bakismisär ett tag innan jag och Elin gick till kyrkan(!) för att se luciafirandet. Så himla mysigt, så fina ungar och så sjukt fin kyrka! Det var också wow. 
 
Sammanfattningsvis; Kalasbra helg! Nu är jag inne i den sista veckan på min första universitetstermin. Galet vad tiden gått fort. Dagarna fram tills måndag borde verkligen handla om tentaplugg, men hittils har jag inte riktigt kommit in rätt pluggflow. Imorgon måste jag tvinga mig själv in i böckerna, vare sig jag vill eller inte. Bara några dagar kvar, sen mina damer och herrar - jul(plugg)lov. ♥