superhelg

Har haft en så mysig helg men min fina Sabina på besök här i Kalmar. Jag och klassen startade helgen men några timmars gruppredovisningar, som vi såklart fixade galant, sen vart det helg! I väntan på Sabina hann jag både plugga, städa lite och träna.
 

När hon kom hit så gick vi till en jättemysig italiensk restaurang här i stan, sen gick vi äntligen och såg Mocking jay på bio! Alltså, wow. Vill typ gå och se den igen. Efter bion hängde vi på cårhuset en sväng innan vi drog hem till min lilla lya. Lördagen bjöd på sovmorgon, en heldag på stan, slapp hemma och lite festligheter. 

 
Efter att ha vinkat av Bibbs vid tåget på söndagmorgonen så låg jag här hemma i bakismisär ett tag innan jag och Elin gick till kyrkan(!) för att se luciafirandet. Så himla mysigt, så fina ungar och så sjukt fin kyrka! Det var också wow. 
 
Sammanfattningsvis; Kalasbra helg! Nu är jag inne i den sista veckan på min första universitetstermin. Galet vad tiden gått fort. Dagarna fram tills måndag borde verkligen handla om tentaplugg, men hittils har jag inte riktigt kommit in rätt pluggflow. Imorgon måste jag tvinga mig själv in i böckerna, vare sig jag vill eller inte. Bara några dagar kvar, sen mina damer och herrar - jul(plugg)lov. ♥

Kommentera här: