Sunny Sunday

Jag har haft en så bra söndag! Började med en riktigt lång sovmorgon, frukost framför tvn och var bara allmänt lat en stund. Sen blev det andra bullar, svirade om till tightsen, hoppade upp på cykeln och trampade ut till Ryssby. 50 min senare var jag framme och så fick jag nybakad rabarberpaj på altanen hos familjen Gustavsson, mys! Senare åkte jag och Sabina ut till bräkentorp där vi åt lunch på en filt i solen, pratade och skrattade. Så mysigt! Vi har verkligen varit ute hela dagen, så härligt väder! Tillbaka i byn blev det mer häng på altanen, promenad med hunden och lite matlagning framåt kvällen. Vid åtta-tiden cyklade jag hemmåt igen, det var lite kallt men ändå så skönt! Kände mig verkligen nöjd och glad när jag kom tillbaka till Ljungby. Trampade jäklar i att hela vägen hem haha. Har sammanlagt cyklat 3,5 mil idag på cirkus 1,40h. Gött mos! Nu ligger jag lite frusen och med kliande pollen-ögon nerbäddad i sängen och kollar på Greys anatomy, måndag imorgon men det känns bra! 

Fredag!

Hej hej hallå, hoppas alla har en go fredag! Jag är precis hemkommen från en runda på stan med pappa. Vi har gått lite olika ärenden - varit på banken, lämnat in ett smycke och lite så. Ätit lunch på månen. Nu ligger jag i soffan och slappar lite men kände hur energin kom krypande (ja verkligen så) så det blir en vända till gymmet strax! Happy Friday! ✌️Härliga dagar

Några bilder från Lördagens lilla besök på gamla torg tillsammans med Mami. Så mysigt att vara hemma, cykla iväg och göra sådana här saker tillsammans. 

De andra dagarna av helgen var också fullproppade med massa bra grejer. Spenderade en hel dag med Bibbi med glass i solen, film och lite återhämtning från smygpremiären av Onsdagsklubben. Det var inte särskilt livat alls men ändå trevligt att vara ute lite, så det blev ganska sent ändå. En kväll blev det jobb och en annan en riktig myskväll med grillning och film hos Fia. 


Den här veckan har börjat väldigt lungt, har inte något planerat jobb men fick ett pass igår iallafall. Har hunnit med två träningspass och ja, det var väl det. Nu ikväll cyklade jag upp till mamma och här ligger jag nu och borde väl kanske sova. Är så dålig på att slappna av på kvällen, uppehåller mig bara med serier i timmar. Imorgon ska vi åka till mormor, det blir mysigt. Godnatt mina vänner. 😘