Helger ❤

Förra helgen spenderade jag i Eringsboda med fina familjen Söderlund. Vi slappade på soffan, lekte med bilar, bowlade, lekte med bilar, myste och lekte med bilar. Så mysigt med en hel helg med dem! Vaknade varje morgon av att Lovisa kom ner ("Minne!"), gav mig en kram och så såg vi på barnprogram tillsammans. SÅ gosigt. 😍 Efter högljudda protester ("ne-ej Minne!!") så åkte jag tillbaka till Kalmar på måndag morgonen.

Här har veckan mest handlat om kemitentan, vilket dessvärre inte gick så bra. Nåväl, next time! Nu är det iallafall helg igen och det ska bli sååå skönt att sova ut imorgon.

Full med glädje!

Alltså! Är så glad just nu så jag måste bara skriva ner det. Tentan gick bra idag (inte därför jag är glad men ändå, det är ju trevligt) och när den var klar packade jag min lilla väska och hoppade på tåget till Växjö. Där har jag spenderat några timmar med Jennie och Moa, på ett fik och bara pratat. Jag har inte träffat Moa på typ 3 (!!!) år! Ändå är allt som igår. Jag älskar mina vänner, de är så fina och kloka och bra.

Och nu sitter jag på bussen hem till Ljungby, där jag ska spendera helgen med ännu fler underbara vänner och familjen. Såhär lycklig är jag över allt detta;

at the office...

Hej! 
 
Idag sitter jag på vårt small but cosy kontor, ESN kontoret that is. Säljer biljetter till Ryssland och snackar med våra härliga internationals. Föreningslivet är kul! Kul att träffa människor, vara engagerad och få vara med och bestämma lite. I november ska jag åka på min första ESN-resa, det ska bli kul. Hade hoppats på Lappland, men fick möjligheten att åka med på Sea Battle, en kryssning till Tallin, och tog den. Har lite mixed feelings inför 3 dagar på en båt men tror det kommer bli kul! Innan dess ska två tentor, en inlämning och en hel massa föreläsningar avklaras... kom igen det blir kul!